За нас сайтa за футболни прогнози

Идеята на сайта за футболни прогнози е ежедневно да се дават обосновани футболни прогнози за срещи от основните футболни първенства в Европа и Света. Сайта е специализиран само и единствено в публикуването на обосновани футболни прогнози, като Екипа внимателно подбира срещите за анализ и на базата на своя опит и познания, относно особеностите и спецификата на всяко конкретно първенство, се стреми да предложи на своите посетители, футболни прогнози само за тези футболни двубои, за които има 70-80% вероятност да бъдат печеливши залози. Целта на сайта за футболни прогнози е да има по една прогноза всеки ден от водещите първенства, която можете да ползвате като идея и справка на кой футболен мач да заложите.

Целта на екипа на сайта за футболни прогнози е да избира по една среща дневно и да пише обоснова футболна прогноза за нея, като се разглеждат всички аспекти на футболната среща - като текущо класиране във футболното първенство. Последни срещи на двата футболни отбора, като се набляга на домакинските срещи на домакините и гостуванията на гостуващия футболен състав. Освен това се разглеждат и задължително директните футболни сблъсъци между двата отбора. Също така се вземат предвид наказани и контузени играчи, моментно състояние на двата отбора. Под внимание се вземат и коефициентите на мача. Целта ни е да играем само мачове с добри коефициенти.

Хазартът е много увлекателна игра и както лесно може да се натрупат пари, така лесно могат и да се загубят тези пари. Ето защо Ви призоваваме да залагате разумно и да използвате нашите прогнози, само за да затвърдите или отхвърлите някои свои съмнения относно крайния изход в даден двубой. Крайното решение си е изцяло на Потребителя, като нашия Екип не носи отговорност за Финансови и/или морални загуби, възникнали в резултат на използването на публикуваните в сайта футболни прогнози.

Като хора с много богат опит във футболните прогнози и залози, ние Ви предупреждаваме да залагате разумно. Да залагате малки суми, които може да си позволите и да залагате само в случаите, когато сте сигурни за изхода на дадена футболна среща. Също така Ви призоваваме да не залагате на любимците си и да не се подвеждате от чувства и емоции към даден футболен клуб, а да преценявате реално футболната прогноза и да залагате водени от статистика и ум, а не от емоции и чувства.

Надяваме се да Ви бъдем полезни с нашите футболни прогнози и Ви Пожелаваме много успехи с нашите футболни прогнози!