АСО Шлеф - ЖС Кабилие

Национален Шампионат - Алжир

07.06.2024 18:45

1 - 1

футболни прогнози
Прогноза:1
Коефициент:1.61 (среден)

Днес ще се изиграе двубоя от поредния кръг на сезона в Национален Шампионат на Алжир между тимовете на АСО Шлеф и ЖС Кабилие.

Статистика за представянето на състава на домакините АСО Шлеф в първенството:

Футболистите на АСО Шлеф са 10-ти в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 34 точки, записани след 9 победи, 7 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 срещи имат отрицателна голова разлика 37-38. В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 13-9.

У дома отборът на АСО Шлеф има 13 мача досега, в които е записал 7 победи, 3 равенства и 3 загуби, реализирал е 19 гола във вратата на съперниците си и е получил 11 гола във вратата си. В предишните си 4 мача у дома тимът е постигнал 2 победи, едно равенство и една загуба при голова разлика 9-6, като в последните 2 от тях АСО Шлеф има равенство 2-2 срещу състава на НШ Магра и постигна успех с 4-1 над УСМ Хенчела.

Форма на състава гост ЖС Кабилие в шампионата:

ЖС Кабилие е на 7-ма позиция в класирането с общ актив от 37 точки, записани след 9 победи, 10 равенства и 8 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 27 мача е реализирал 27 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 25 попадения в своята врата. В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът има на сметката си 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, при голова разлика 10-7.

При визитите си отборът на ЖС Кабилие има 13 мача, в които има 3 победи, 4 равенства и 6 загуби отбелязал е 14 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 17 гола в мрежата си. В предишните си 4 гостувания тимът е постигнал 1 победа, 2 равенства и 1 загуба при голова разлика 6-6, като в последните две от тях ЖС Кабилие има 2 поредни ремита - 2-2 с УСМ Алжир и 1-1 с тима на МК Ел Баяд.

Статистика за преките срещи между двата отбора:

В последните 5 играни сблъсъка между двата състава, тимът на АСО Шлеф има записани 2 победи, състава на ЖС Кабилие е спечелил 1 победа, а 2 мача са завършили наравно, при общо голово съотношение 4-3. В предишните 2 срещи у дома срещу тима на ЖС Кабилие, футболистите на АСО Шлеф имат една победа и 1 равенство.

Последни двубои на двата тима в първенството:

Съставът на домакините не успя да победи в последната си среща в шампионата, а при домакинствата си е в серия от 2 последователни мача без поражение. Тимът на ЖС Кабилие от друга страна е с 4 двубоя без победа в шампионата на Алжир, а на чужд терен е в серия от 2 срещи без победа.

 

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.61

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.