Ал-Саилия Доха - Ал-Араби Доха

Старс Лига - Катар

06.09.2022 20:20

1 - 5

футболни прогнози
Прогноза:2
Коефициент:1.70 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за срещата между съставите на Ал-Саилия Доха и Ал-Араби Доха от 6-ия кръг на текущият шампионат в Старс Лига на Катар.

Състояние на отбора домакин Ал-Саилия Доха в първенството:

Играчите на Ал-Саилия Доха са 11-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 3 точки, след 1 победа и 4 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 5 двубоя са реализирали 5 попадения и са допуснали 8 попадения в мрежата си.

На домашна сцена отборът на Ал-Саилия Доха е играл 3 мача до момента, в които е записал една победа и 2 загуби, при обща голова разлика 4-5. В предишните си 4 домакински мача тимът има 2 победи и 2 загуби при голова разлика 7-7, като в последните две от тях Ал-Саилия Доха допсуна две поредни поражения - с 1-2 срещу Катар СК Доха и с 1-2 срещу отбора на Ал-Сад Доха.

Представяне на тима гост Ал-Араби Доха през сезона:

Ал-Араби Доха заема върха в таблицата с 12 точки, след 4 победи и една загуба от старта на шампионата, като в изиграните общо 5 срещи е реализирал 7 гола във вратата на противниците си и е допуснал 4 гола в собствената мрежа.

На чужд терен тимът на Ал-Араби Доха има един мач, в който е записал 1 победа при обща голова разлика 1-0. В предишните си 4 срещи на чужд терен тимът има 3 победи и 1 загуба при голова разлика 9-6, като в последните 2 от тях Ал-Араби Доха има две победи - 2-0 срещу състава на Ум Салал и с 1-0 срещу отбора на Ал-Шамал.

Статистика за директните мачове между двата тима:

В последните 5 играни мача между двата съперника, тимът на Ал-Саилия Доха има записанa една победа, а тима на Ал-Араби Доха е записал 4 успеха, при обща голова разлика 2-6. В предишните 2 срещи у дома с Ал-Араби Доха, Домакините от Ал-Саилия Доха нямат победа и 2 поражения.

Последни двубои на двата отбора в първенството:

Отборът на Ал-Саилия Доха е с 3 последователни срещи без победа в шампионата на Катар, а при домакинствата си е с 2 поредни мача без победа. Отборът на Ал-Араби Доха от друга страна не успя да победи в последния кръг в шампионата на Катар, а на чужд терен е с 3 двубоя без загуба.

 

Прогноза: 2    Среден Коефициент: 1.70

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.