Алмере Сити - МВВ Маастрихт

Ерсте Дивизи - Холандия

06.10.2017 21:00

3 - 2

футболни прогнози
Прогноза:1X
Коефициент:1.50 (среден)
bet365

През днешният ден ще се изиграе сблъсъка от поредния кръг на текущият сезон в Ерсте Дивизи на Холандия между тимовете на Алмере Сити и МВВ Маастрихт.

Състояние на отбора на домакините Алмере Сити от началото на текущият шампионат:

Футболистите на Алмере Сити се намират на 16-та позиция във временното подреждане с общ актив от 6 точки, от една победа, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 мача са отбелязали 10 гола във вратата на противниците си и са допуснали 12 гола в мрежата си.

Като домакин съставът на Алмере Сити е играл 3 мача до момента, в които има 1 победа, 2 равенства и все още няма загуба у дома, при голова разлика 6-4. В последните си 4 домакинства отборът има една победа, 2 равенства и една загуба при голова разлика 6-6, като в последните две от тях Алмере Сити постигна победа с 3-1 над отбора на Хелмонд Спорт и завърши наравно 2-2 срещу тима на ФК Ос.

Статистика за представянето на състава гост МВВ Маастрихт в първенството:

МВВ Маастрихт заема 4-то място в таблицата с временното класиране с 12 точки, събрани след 3 победи, 3 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните 7 двубоя има голова разлика 11-9.

Като гост съставът на МВВ Маастрихт има 3 срещи досега, в които е записал 1 победа, едно равенство и 1 загуба отбелязал е 3 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 5 попадения в мрежата си. В последните си 4 двубоя далеч от дома си съставът е записал една победа, 1 равенство и 2 загуби при голова разлика 4-8, като в последните две от тях МВВ Маастрихт постигна победа с 2-1 над Де Граафшап и допусна поражение с 1-4 от отбора на НЕК Ниймеген.

Статистика за преките срещи между двата състава:

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата състава, тимът на Алмере Сити е спечелил 1 победа, тима на МВВ Маастрихт е постигнал 2 победи, а 2 двубоя са завършили наравно, при общо голово съотношение 4-7. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с MVV, играчите на Алмере Сити имат 1 победа и 1 загуба.

Последни мачове на двата състава в шампионата:

Съставът на Алмере Сити е с 3 поредни двубоя без успех в Холандия, а у дома не успя да победи в последния си двубой. Отборът на гостите е с 3 срещи без успех в Холандия, а при гостуванията си не успя да победи в последната си среща.

 

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.50

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.