Апоел Хадера - Ирони Нешер

Лига Леумит - Израел

26.09.2017 19:15

4 - 3

футболни прогнози
Прогноза:1X
Коефициент:1.40 (среден)
bet365

Прогнозата днес е за двубоя между отборите на Апоел Хадера и Ирони Нешер от 6-ия кръг на текущият сезон в Лига Леумит на Израел.

Състояние на отбора домакин Апоел Хадера от началото на настоящият сезон:

Футболистите на Апоел Хадера са 14-ти в класирането с 4 точки, записани след една победа, едно равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните 5 мача имат отрицателна голова разлика 5-10.

У дома тимът на Апоел Хадера е играл 2 срещи до момента, в които е записал 2 поражения,, отбелязал е само един гол в противниковата врата и е позволил да му отбележат 6 попадения във вратата си. В предишните си 2 домакински мача отборът е постигнал само 2 поредни поражения и състава на Домакините ще се стреми към спечелването на, за да стигне до първите си точки у дома от 2 домакинства насам при голова разлика 1-6, като в последните 2 от тях Апоел Хадера има 2 поредни загуби - 1-3 от Апоел Рамат Хашарон и с 0-3 от Макаби Назарет.

Състояние на състава гост Ирони Нешер в настоящият шампионат:

Ирони Нешер е на 15-та позиция във временното класиране с 2 точки, след 2 равенства и 3 загуби от започването на първенството, като все още няма победа до момента, като в изиграните 5 двубоя има голова разлика 3-8.

Навън отборът на Ирони Нешер е играл 3 двубоя досега, в които е записал едно равенство и 2 загуби и все още няма победа навън като все още не е успял да се разпише във вратата на своите домакини и е получил 4 гола в собствената врата. В предишните си 4 гостувания отборът има 2 равенства и 2 загуби и не са постигнали нито една победа при голова разлика 1-5, като в последните 2 от тях Ирони Нешер записа равен 0-0 срещу отбора на Макаби Херцлия и загуби с 0-2 от Макаби Назарет.

Преки мачове между двата тима:

.

Последни срещи на двата състава в шампионата:

Отборът на домакините е в серия от 3 мача без успех в шампионата на Израел, а при домакинствата си е с 2 двубоя без победа. Отборът на Ирони Нешер от друга страна е в серия от 6 поредни мача без победа в първенството, а далеч от дома е с 4 последователни двубоя без победа.

 

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.40

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.