Асириска Сьодертале - Акрополис

Първа Дивизия - Север - Швеция

10.06.2018 18:00

2 - 4

футболни прогнози
Прогноза:1X
Коефициент:1.40 (среден)

През днешният ден ще се играе сблъсъка от 11-ия кръг на настоящият сезон в Първа Дивизия - Север на Швеция между Асириска Сьодертале и Акрополис.

Статистика за представянето на състава на домакините Асириска Сьодертале в първенството:

Играчите на Асириска Сьодертале са на 4-то място в класирането с актив от 16 точки, след 5 победи, едно равенство и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 10 двубоя имат положителна голова разлика 21-18. В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът е постигнал 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 14-11.

Като домакин отборът на Асириска Сьодертале е изиграл 5 двубоя досега, в които има 3 победи, 1 равенство и 1 загуба, реализирал е 12 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 8 попадения в своята мрежа. В предишните си 4 домакинства отборът е постигнал 2 победи, 1 равенство и 1 загуба при голова разлика 9-7, като в последните 2 от тях Асириска Сьодертале има победа с 4-1 над Солентюна и допусна поражение с 1-3 от Сандвикен.

Форма на тима гост Акрополис в текущият шампионат:

Акрополис е на 5-то място в таблицата с 16 точки, постигнати след 4 победи, 4 равенства и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 10 срещи има голова разлика 14-13. В последните си 6 срещи в шампионата отборът е постигнал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 12-9.

Далеч от дома тимът на Акрополис има 5 двубоя до момента, в които има 2 победи, 1 равенство и 2 загуби вкарал е 8 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 9 попадения в мрежата си. В предишните си 4 гостувания отборът е записал 2 победи, едно равенство и 1 загуба при голова разлика 8-6, като в последните 2 от тях Акрополис постигна успех с 4-3 над отбора на БК Форвард и загуби с 0-1 от тима на Карлслундс.

Статистика за директните двубои между двата тима:

В предишните 2 играни сблъсъка между двата съперника, Асириска Сьодертале има спечеленa 1 победа, а тима на Акрополис също има записанa една победа, при общо голово съотношение 3-4. В последната среща пред своите почитатели с Акрополис, футболистите на Асириска Сьодертале са записали 1 победа.

Последни мачове на двата отбора в шампионата:

Тимът на домакините е с 2 срещи без победа в първенството, а на собствения си терен не постигна успех в последния си мач. Съставът на гостите от Акрополис е в серия от 2 срещи без успех в Швеция, а при визитите си не успя да победи в предишната си среща.

 

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.40