Астерас Триполис - Арис Солун

Супер Лига - Гърция

09.02.2020 15:00

1 - 1

футболни прогнози
Прогноза:1X
Коефициент:1.36 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за сблъсъка от поредния кръг на текущото първенство в Супер Лига на Гърция между съставите на Астерас Триполис и Арис Солун.

Статистика за състоянието на състава на домакините Астерас Триполис от началото на първенството:

Футболистите на Астерас Триполис са 10-ти в таблицата с временното класиране с общ сбор от 25 точки, записани след 7 победи, 4 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 22 срещи имат голова разлика 30-32. В предишните си 6 двубоя в шампионата отборът е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 9-7.

На домашна сцена съставът на Астерас Триполис е играл 11 срещи досега, в които има 6 победи, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 21-14. В последните си 4 срещи пред своята публика отборът е постигнал само победи и с играта си доказват, че на своя терен трудно ще позволят на някой да им отмъкне дори и точка при голова разлика 11-1, като в последните 2 от тях Астерас Триполис записа две поредни победи - 2-0 над тима на Паниониос Атина и с 2-1 срещу отбора на Панайтоликос.

Представяне на състава на гостите Арис Солун от началото на първенството:

Арис Солун е на 5-та позиция в класирането с общ сбор от 32 точки, записани след 8 победи, 8 равенства и 6 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 22 мача е успял да вкара 34 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 26 попадения в собствената мрежа. В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът има в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 9-8.

На чужд терен тимът на Арис Солун има 11 двубоя до момента, в които е записал 1 победа, 6 равенства и 4 загуби при голова разлика 10-16. В предишните си 4 гостувания съставът е постигнал 2 равенства и 2 загуби и са без победа при голова разлика 2-6, като в последните 2 от тях Арис Солун има две поражения - 2-4 срещу Олимпиакос и с 0-2 срещу състава на Панайтоликос.

Преки срещи между двата тима:

В последните 5 играни мача между двата състава, тимът на Астерас Триполис не е постигнал нито една победа, отбора на Арис Солун е записал 3 победи, а 2 двубоя са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 4-10. В предишните 2 срещи на своя терен срещу отбора на Арис Солун, Домакините от Астерас Триполис нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Последни срещи на двата днешни съперника в първенството:

Отборът на домакините е с 3 последователни срещи без поражение в първенството, а при домакинствата си е с 4 срещи без загуба. Отборът на гостите от Арис Солун от друга страна няма загуба в предишната си среща в първенството на Гърция, а като гост е в серия от 4 поредни двубоя без победа.

 

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.36

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.