Атвидаберг - Шьовде АИК

Първа Дивизия - Юг - Швеция

08.07.2018 16:00

1 - 1

футболни прогнози
Прогноза:1X
Коефициент:1.40 (среден)
bet365

През днешният ден ще се състои сблъсъка от 15-ия кръг на настоящият шампионат в Първа Дивизия - Юг на Швеция между отборите на Атвидаберг и Шьовде АИК.

Статистика за отбора на домакините Атвидаберг през сезона:

Футболистите на Атвидаберг са 16-ти в класирането с общ актив от 7 точки, след 1 победа, 4 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 мача са вкарали 13 гола във вратата на съперниците си и са инкасирали 28 гола в мрежата си. В последните си 6 срещи в първенството отборът има в актива си 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 6-11.

Като домакин съставът на Атвидаберг е изиграл 6 мача, в които е записал една победа, 3 равенства и 2 загуби, реализирал е 5 гола в мрежата на противниците си и е допуснал 6 попадения в мрежата си. В предишните си 4 домакински срещи съставът има една победа, 2 равенства и една загуба при голова разлика 4-3, като в последните 2 от тях Атвидаберг има победа с 2-0 над Карлскруна и завърши наравно 1-1 срещу отбора на Торнс.

Форма на тима гост Шьовде АИК от началото на първенството:

Шьовде АИК е на 14-то място в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 13 точки, записани след 3 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 14 срещи е реализирал 15 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 25 попадения в собствената врата. В последните си 6 изиграни срещи в шампионата тимът е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-7.

При гостуванията си тимът на Шьовде АИК е изиграл 7 мача, в които е записал 1 победа, 3 равенства и 3 загуби при голова разлика 8-12. В предишните си 4 гостувания съставът има 1 победа, 2 равенства и 1 загуба при голова разлика 6-6, като в последните 2 от тях Шьовде АИК има равен 0-0 срещу Оскаршхамн АИК и загуби с 1-2 от тима на Торнс.

Статистика за директните двубои между двата състава:

.

Последни срещи на двата състава в първенството:

Отборът на домакините е с 4 последователни двубоя без победа в шампионата, а на своя стадион не постигна успех в последната си среща. Отборът на Шьовде АИК не постигна победа в последната си среща в шампионата на Швеция, а при визитите си е с 2 поредни срещи без успех.

 

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.40

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.