Блау-Вайс Линц - Винер Нойщат

Ерсте Лига - Австрия

15.09.2017 21:30

1 - 1

футболни прогнози
Прогноза:1X
Коефициент:1.50 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за срещата от поредния кръг на първенството в Ерсте Лига на Австрия между отборите на Блау-Вайс Линц и Винер Нойщат.

Представяне на отбора на домакините Блау-Вайс Линц през текущият шампионат:

Играчите на Блау-Вайс Линц заемат 7-мо място във временното подреждане с 11 точки, постигнати след 2 победи, 5 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 10 срещи имат голова разлика 13-16. В предишните си 6 изиграни срещи в шампионата тимът има записани една победа, 4 равенства и една загуба, при голова разлика 9-8.

На домашна сцена отборът на Блау-Вайс Линц има 5 двубоя, в които има 1 победа, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 9-6. В последните си 4 домакинства отборът има 1 победа, 2 равенства и една загуба при голова разлика 8-5, като в последните две от тях Блау-Вайс Линц има равен 1-1 срещу състава на Хартберг и се наложи с 4-0 над тима на Флоридсдорфер АК.

Форма на тима гост Винер Нойщат през текущият шампионат:

Винер Нойщат е водач във временното класиране с актив от 22 точки, от 7 победи, едно равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 двубоя е вкарал 16 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 9 гола в своята врата. В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът има записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 7-7.

На чужд терен съставът на Винер Нойщат има 5 мача, в които е записал 3 победи, едно равенство и една загуба отбелязал е 7 гола в мрежата на приемащите го тимове и е позволил да му отбележат 5 попадения в мрежата си. В предишните си 4 мача далеч от дома си отборът има 2 победи, 1 равенство и една загуба при голова разлика 6-5, като в последните две от тях Винер Нойщат има равенство 0-0 срещу Капфенберг и допусна поражение с 0-3 от състава на Вакер Инсбрук.

Директни мачове между двата отбора:

В последните 5 играни срещи между двата състава, отборът на Блау-Вайс Линц има постигнатa 1 победа, отбора на Винер Нойщат е спечелил 3 победи, а една среща е завършил при равен резултат, при общо голово съотношение 5-8. В предишните 2 двубоя на своя стадион срещу Винер Нойщат, играчите на Блау-Вайс Линц са постигнали една победа и 1 загуба.

Последни мачове на двата тима в първенството:

Отборът на домакините е с 2 двубоя без успех в първенството, а на собствения си стадион е с 3 последователни двубоя без поражение. Съставът на Винер Нойщат не успя да победи в предишния кръг в Австрия, а далеч от дома е с 2 последователни срещи без успех.

 

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.50

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.