Чунцин Лифан - Тиендзин Теда

Супер Лига - Китай

29.06.2019 14:35

1 - 0

футболни прогнози
Прогноза:1X
Коефициент:1.42 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за сблъсъка между Чунцин Лифан и Тиендзин Теда от поредния кръг на настоящият шампионат в Супер Лига на Китай.

Представяне на състава домакин Чунцин Лифан в първенството:

Футболистите на Чунцин Лифан са 6-ти в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 21 точки, натрупани след 5 победи, 6 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 14 срещи са успели да отбележат 19 попадения в противниковата врата и са получили 20 гола в собствената мрежа. В последните си 6 срещи в шампионата отборът има на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 7-6.

На домашна сцена съставът на Чунцин Лифан има 8 мача, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 2 загуби, вкарал е 8 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 9 гола в мрежата си. В предишните си 4 домакински мача съставът има 1 победа, 2 равенства и една загуба при голова разлика 3-2, като в последните две от тях Чунцин Лифан записа две поредни равенства - 0-0 срещу Пекин Ренхе и 1-1 срещу състава на Шънджън ФК.

Статистика за представянето на състава на гостите Тиендзин Теда в шампионата:

Тиендзин Теда е на 7-мо място в класирането със събрани 19 точки, след 5 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 14 мача има голова разлика 20-20. В последните си 6 изиграни двубоя в шампионата съставът е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7-6.

Навън тимът на Тиендзин Теда има 7 срещи, в които има 2 победи, 2 равенства и 3 загуби вкарал е 9 гола в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 10 попадения в мрежата си. В последните си 4 двубоя като гост отборът е записал 1 победа, 2 равенства и една загуба при голова разлика 5-5, като в последните две от тях Тиендзин Теда има загуба с 1-2 от отбора на Пекин Ренхе и записа равенство 0-0 срещу Шънджън ФК.

Статистика за преките мачове между двата отбора:

В последните 5 мача между двата отбора, отборът на Чунцин Лифан има записани 2 успеха, отбора на Тиендзин Теда също има постигнати 2 победи, а 1 среща е завършил реми, при общо голово съотношение 6-7. В предишните 2 двубоя на своя стадион срещу състава на Тиендзин Теда, играчите на Чунцин Лифан са постигнали 1 победа и едно равенство.

Последни двубои на двата състава в шампионата:

Съставът на домакините от Чунцин Лифан е с 4 двубоя без поражение в първенството, а у дома е с 2 последователни двубоя без успех. Съставът на гостите от Тиендзин Теда е с 2 последователни срещи без загуба в Китай, а като гост е с 3 последователни двубоя без победа.

 

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.42

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.