Джюгас Телшяй - Жалгирис Вилнюс

А Лига - Литва

19.06.2024 19:30

0 - 4

футболни прогнози
Прогноза:2
Коефициент:1.33 (среден)

Днешната прогноза е за срещата от поредния кръг на първенството в А Лига на Литва между Джюгас Телшяй и Жалгирис Вилнюс.

Форма на състава на домакините Джюгас Телшяй от началото на сезона:

Футболистите на Джюгас Телшяй се намират на трета позиция в класирането с общ актив от 26 точки, след 7 победи, 5 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 срещи имат голова разлика 17-15. В предишните си 6 срещи в първенството отборът е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8-8.

На домашна сцена отборът на Джюгас Телшяй е изиграл 8 двубоя, в които има 4 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 8-4. В последните си 4 домакинства отборът е записал 2 победи, 1 равенство и 1 загуба при голова разлика 5-3, като в последните 2 от тях Джюгас Телшяй записа равен 1-1 срещу Банга Гарджай и допусна поражение с 0-1 от Кауно Жалгирис.

Състояние на състава гост Жалгирис Вилнюс в настоящият сезон:

Жалгирис Вилнюс е 1-ви в таблицата с актив от 40 точки, след 12 победи, 4 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните 17 двубоя има положителна голова разлика 35-15. В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът има в актива си 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при голова разлика 10-5.

Като гост съставът на Жалгирис Вилнюс е изиграл 8 мача досега, в които е записал 6 победи, 2 равенства и все още няма загуба навън при голова разлика 14-5. В предишните си 4 двубоя като гост тимът е записал 2 победи, 2 равенства и нито една загуба при голова разлика 6-3, като в последните две от тях Жалгирис Вилнюс записа 2 поредни победи - с 2-1 срещу Шяуляй и с 3-1 срещу отбора на ТрансИНВЕСТ Вилнюс.

Статистика за директните срещи между двата тима:

В предишните 5 изиграни срещи между двата състава, тимът на Джюгас Телшяй е записал една победа, а отбора на Жалгирис Вилнюс е постигнал 4 успеха, при обща голова разлика 6-13. В предишните 2 мача у дома срещу отбора на Жалгирис Вилнюс, играчите на Джюгас Телшяй нямат победа и 2 поражения.

Последни срещи на двата тима в първенството:

Отборът на домакините е с 4 мача без победа в първенството на Литва, а на собствения си терен е с 2 последователни мача без успех. Отборът на гостите е в серия от 6 последователни мача без поражение в първенството, а при визитите си е в серия от 4 последователни двубоя без поражение.

 

Прогноза: 2    Среден Коефициент: 1.33

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.