ЕПС Еспоо - Гранкула ИФК

Каконен Група В - Финландия

10.06.2019 18:30

2 - 1

футболни прогнози
Прогноза:1X
Коефициент:1.66 (среден)
bet365

Прогнозата днес е за сблъсъка между отборите на ЕПС Еспоо и Гранкула ИФК от 8-ия кръг на първенството в Каконен Група В на Финландия.

Състояние на състава на домакините ЕПС Еспоо в шампионата:

Играчите на ЕПС Еспоо са 10-ти в класирането с общ актив от 6 точки, след 2 победи и 4 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 6 мача имат отрицателна голова разлика 8-12.

Пред своите почитатели съставът на ЕПС Еспоо е играл 3 срещи до момента, в които е записал 1 победа и 2 загуби, при обща голова разлика 5-7. В последните си 3 домакински мача тимът е записал една победа и 2 загуби при голова разлика 5-7, като в последните 2 от тях ЕПС Еспоо допсуна 2 загуби - с 2-3 от СалПа Сало и 1-3 от отбора на Джаз Пори.

Представяне на тима на гостите Гранкула ИФК в настоящият сезон:

Гранкула ИФК е 11-ти в таблицата с временното класиране с актив от 5 точки, след 1 победа, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 6 двубоя има голова разлика 9-13.

Навън тимът на Гранкула ИФК има 2 двубоя до момента, в които има 1 победа и 1 загуба при обща голова разлика 5-5. В предишните си 4 двубоя навън отборът има 3 победи и 1 загуба при голова разлика 8-5, като в последните две от тях Гранкула ИФК има загуба с 3-4 от състава на Джаз Пори и успя да се наложи с 2-1 срещу отбора на КяПа Хелзинки.

Директни срещи между двата състава:

.

Последни мачове на двата днешни противника в първенството:

Тимът на домакините е в серия от 2 последователни двубоя без победа в шампионата, а у дома е с 2 срещи без победа. Тимът на гостите от Гранкула ИФК от своя страна не успя да победи в последния си двубой в Финландия, а далеч от дома не допусна поражение в предишния си мач.

 

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.66

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.