Екселсиор - АДО Ден Хааг

Ерсте Дивизи - Нидерландия

09.01.2022 15:30

отложен

Прогноза:1X
Коефициент:1.36 (среден)
bet365

Днес ще се изиграе сблъсъка между Екселсиор и АДО Ден Хааг от поредния кръг на настоящият шампионат в Ерсте Дивизи на Нидерландия.

Статистика за формата на тима на домакините Екселсиор в шампионата:

Футболистите на Екселсиор заемат второ място във временното подреждане с актив от 42 точки, след 13 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 20 срещи имат положителна голова разлика 48-26. В последните си 6 двубоя в първенството отборът има на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при голова разлика 16-8.

На собствения си терен тимът на Екселсиор е изиграл 9 мача до момента, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 21-13. В последните си 4 домакинства отборът е постигнал 2 победи, едно равенство и 1 загуба при голова разлика 11-10, като в последните две от тях Екселсиор записа 2 поредни победи - 2-1 над състава на Йънг Утрехт и 2-1 над МВВ Маастрихт.

Представяне на отбора на гостите АДО Ден Хааг в първенството:

АДО Ден Хааг е 4-ти в таблицата с временното класиране с актив от 38 точки, събрани след 14 победи, 2 равенства и 4 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 20 срещи има голова разлика 48-24. В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът има на сметката си 6 победи и показват, че се намират отлична форма, при голова разлика 20-5.

Навън съставът на АДО Ден Хааг е изиграл 10 мача, в които има 6 победи, 2 равенства и 2 загуби реализирал е 22 попадения във вратата на своите домакини и е получил 12 гола в мрежата си. В предишните си 4 гостувания тимът е постигнал 3 победи и една загуба при голова разлика 9-3, като в последните 2 от тях АДО Ден Хааг записа 2 победи - с 2-0 над състава на Телстар и с 4-1 над състава на Йънг Утрехт.

Директни срещи между двата тима:

В последните 4 мача между двата противника, тимът на Екселсиор има записанa една победа, състава на АДО Ден Хааг е записал 2 успеха, а в един двубой двата тима не са успели да се победят, при обща голова разлика 7-8. В предишните 2 мача пред своите фенове с отбора на АДО Ден Хааг, Домакините от Екселсиор нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Последни срещи на двата днешни противника в шампионата:

Тимът на Екселсиор не успя да победи в предишния кръг в шампионата, а на собствения си терен е с 3 мача без загуба. Отборът на АДО Ден Хааг от своя страна е в серия от 6 поредни мача без загуба в Нидерландия, а при гостуванията си е в серия от 3 последователни двубоя без поражение.

 

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.36

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.