Енгелхолм - Ескилсмине

Първа Дивизия - Юг - Швеция

29.06.2024 17:00

2 - 2

футболни прогнози
Прогноза:1X
Коефициент:1.50 (среден)

Прогнозата днес е за двубоя между Енгелхолм и Ескилсмине от 15-ия кръг на настоящият шампионат в Първа Дивизия - Юг на Швеция.

Форма на състава домакин Енгелхолм в шампионата:

Играчите на Енгелхолм се намират на 6-то място във временното подреждане с 22 точки, от 6 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 14 двубоя имат голова разлика 17-18. В предишните си 6 двубоя в първенството тимът е записал 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 8-7.

На домашна сцена съставът на Енгелхолм е изиграл 7 двубоя, в които има 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 8 попадения в мрежата на гостуващите състави и е позволил да му отбележат 7 гола в мрежата си. В последните си 4 домакинства съставът е записал 2 победи, едно равенство и 1 загуба при голова разлика 5-2, като в последните 2 от тях Енгелхолм постигна победа с 3-0 над отбора на Онсала и успя да стигне до равен 0-0 срещу Твоокерш.

Представяне на отбора гост Ескилсмине от началото на настоящият сезон:

Ескилсмине заема 4-та позиция във временното подреждане с 23 точки, постигнати след 7 победи, 2 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 14 срещи е отбелязал 16 гола и е позволил да му вкарат 18 попадения в собствената врата. В последните си 6 мача в шампионата отборът има на сметката си 4 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 10-5.

Далеч от дома отборът на Ескилсмине е играл 7 двубоя досега, в които има 3 победи, едно равенство и 3 загуби реализирал е 6 гола в противниковата врата и е получил 11 попадения в мрежата си. В последните си 4 срещи на чужд терен тимът има 1 победа, едно равенство и 2 загуби при голова разлика 3-7, като в последните две от тях Ескилсмине постигна победа с 3-2 над Оскаршхамн АИК и успя да стигне до равенство 0-0 срещу тима на Торнс.

Статистика за директните мачове между двата отбора:

В последните 4 играни двубоя между двата съперника, Енгелхолм е спечелил 1 победа, отбора на Ескилсмине е записал 2 успеха, а в един мач двата отбора са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 3-9. В последните 2 мача у дома срещу Ескилсмине, Домакините от Енгелхолм са постигнали една победа и 1 равенство.

Последни срещи на двата отбора в първенството:

Съставът на домакините е в серия от 3 последователни двубоя без победа в първенството на Швеция, а у дома не успя да победи в предишния си мач. Отборът на гостите е с 5 последователни срещи без загуба в първенството на Швеция, а като гост не постигна победа в предишната си среща.

 

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.50

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.