Фулад Хузестан Ахваз - Пейкан Техеран

Про Лига - Иран

28.05.2024 19:30

2 - 2

футболни прогнози
Прогноза:1X
Коефициент:1.36 (среден)

Прогнозата днес е за срещата между Фулад Хузестан Ахваз и Пейкан Техеран от 29-ия кръг на първенството в Про Лига на Иран.

Състояние на тима на домакините Фулад Хузестан Ахваз в шампионата:

Играчите на Фулад Хузестан Ахваз се намират на 14-то място във временното класиране с 25 точки, събрани след 6 победи, 7 равенства и 15 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 28 двубоя са реализирали 17 попадения и са получили 38 попадения в своята мрежа. В последните си 6 срещи в първенството тимът има записани една победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 2-6.

Като домакин тимът на Фулад Хузестан Ахваз има 14 мача до момента, в които има 4 победи, 3 равенства и 7 загуби, реализирал е 10 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 16 гола в мрежата си. В последните си 4 домакински мача тимът има 1 победа, едно равенство и 2 загуби при голова разлика 4-6, като в последните две от тях Фулад Хузестан Ахваз има загуба с 0-2 от Трактор Сази Табриз и постигна победа с 1-0 над състава на Зоб Ахан Исфахан.

Форма на състава на гостите Пейкан Техеран в шампионата:

Пейкан Техеран е 12-ти във временното подреждане с актив от 26 точки, записани след 4 победи, 14 равенства и 10 загуби от началото на сезона, като в изиграните 28 срещи има голова разлика 23-34. В последните си 6 срещи в шампионата отборът е записал 3 равенства и 3 загуби и нямат победа, при обща голова разлика 5-8.

Навън отборът на Пейкан Техеран е играл 14 мача, в които е записал 2 победи, 6 равенства и 6 загуби вкарал е 13 попадения във вратата на съперниците си и е получил 20 попадения във вратата си. В последните си 4 срещи навън отборът е постигнал едно равенство и 3 загуби и нямат нито една победа при голова разлика 3-7, като в последните 2 от тях Пейкан Техеран има две поредни поражения - 1-2 от Шамс Азар Казвин и с 0-1 от Зоб Ахан Исфахан.

Статистика за преките мачове между двата отбора:

В последните 5 изиграни срещи между двата противника, съставът на Фулад Хузестан Ахваз има постигнати 2 победи, отбора на Пейкан Техеран не е постигнал нито една победа, а в 3 мача двата състава са завършили наравно, при общо голово съотношение 6-3. В последните 2 срещи на своя стадион с състава на Пейкан Техеран, Домакините от Фулад Хузестан Ахваз нямат победа и 2 равенства.

Последни срещи на двата днешни противника в шампионата:

Тимът на домакините от Фулад Хузестан Ахваз не допусна поражение в последния си мач в първенството на Иран, а на собствения си терен няма загуба в последния си мач. Тимът на гостите от Пейкан Техеран е с 6 мача без победа в първенството на Иран, а на чужд терен е с 4 последователни мача без успех.

 

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.36

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.