Газ Метан Медиаш - ФК ФКСБ

Група за Титлата - Румъния

25.07.2020 21:00

0 - 1

футболни прогнози
Прогноза:2
Коефициент:1.90 (среден)
bet365

Днес ще се играе двубоя между тимовете на Газ Метан Медиаш и ФК ФКСБ от поредния кръг на настоящето първенство в Група за Титлата на Румъния.

Статистика за представянето на тима на домакините Газ Метан Медиаш в първенството:

Футболистите на Газ Метан Медиаш са 6-ти в класирането с 25 точки, след 3 равенства и 5 загуби от старта на сезона, като все още се стреми към първата си победа, като в изиграните общо 8 мача са отбелязали 4 гола и са получили 14 попадения в своята мрежа.

На собствения си терен тимът на Газ Метан Медиаш има 4 срещи, в които има 1 равенство и 3 загуби и все още няма победа у дома, реализирал е един гол във вратата на противниците си и е получил 8 попадения в мрежата си. В последните си 4 домакински мача съставът е постигнал едно равенство и 3 загуби и нямат победа при голова разлика 1-8, като в последните 2 от тях Газ Метан Медиаш има 2 поредни поражения - 1-2 срещу тима на Университатя Крайова и с 0-4 срещу отбора на Астра Гюргево.

Представяне на тима на гостите ФК ФКСБ в шампионата:

ФК ФКСБ е 5-ти във временното подреждане с актив от 28 точки, събрани след 1 победа, 3 равенства и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните 7 двубоя има голова разлика 12-12.

На чужд терен отборът на ФК ФКСБ има 4 мача до момента, в които е записал едно равенство и 3 загуби и все още няма победа навън вкарал е 5 попадения в противниковата врата и е допуснал 8 гола в мрежата си. В предишните си 4 мача далеч от дома си тимът е записал едно равенство и 3 загуби и нямат нито една победа при голова разлика 5-8, като в последните 2 от тях ФК ФКСБ има 2 поредни поражения - с 2-3 срещу отбора на Астра Гюргево и 1-2 срещу Университатя Крайова.

Преки двубои между двата отбора:

В предишният сблъсък между двата съперника, съставът на Газ Метан Медиаш не е спечелил нито 1 победа, състава на ФК ФКСБ също не е записал нито една победа, а в 1 мач двата съперника не са съумели да се победят.

Последни срещи на двата днешни противника в първенството:

Тимът на домакините от Газ Метан Медиаш е с 6 последователни срещи без победа в Румъния, а у дома е в серия от 4 поредни двубоя без победа. Тимът на гостите е в серия от 5 последователни двубоя без успех в шампионата, а на чужд терен е с 4 срещи без успех.

 

Прогноза: 2    Среден Коефициент: 1.90

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.