Гнистан Хелзинки - Кески-Уусимаа

Каконен Група А - Финландия

21.07.2018 17:00

2 - 3

футболни прогнози
Прогноза:1
Коефициент:1.44 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за мача между тимовете на Гнистан Хелзинки и Кески-Уусимаа от 13-ия кръг на шампионата в Каконен Група А на Финландия.

Представяне на състава домакин Гнистан Хелзинки в първенството:

Играчите на Гнистан Хелзинки са 2-ри във временното подреждане с 24 точки, постигнати след 7 победи, 3 равенства и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните 12 срещи са вкарали 21 гола в противниковата врата и са получили 14 гола в своята врата. В последните си 6 мача в шампионата съставът е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7-10.

У дома съставът на Гнистан Хелзинки е изиграл 6 мача досега, в които има 4 победи, 2 равенства и все още няма загуба у дома, при обща голова разлика 14-4. В последните си 4 домакински срещи тимът е записал 2 победи, 2 равенства и нито една загуба при голова разлика 8-3, като в последните 2 от тях Гнистан Хелзинки има победа с 3-1 над НЯС Нурмиярви и успя да стигне до равенство 1-1 срещу Вааякоски Ювяскюля.

Състояние на състава гост Кески-Уусимаа през сезона:

Кески-Уусимаа е 11-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 12 точки, натрупани след 3 победи, 3 равенства и 6 загуби от започването на първенството, като в изиграните 12 двубоя е реализирал 15 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 20 попадения в собствената мрежа. В последните си 6 двубоя в шампионата отборът е постигнал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 10-5.

Далеч от дома съставът на Кески-Уусимаа има 5 двубоя до момента, в които има 3 победи и 2 загуби вкарал е 6 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 3 гола в мрежата си. В последните си 4 двубоя на чужд терен отборът е записал 3 победи и 1 загуба при голова разлика 6-2, като в последните две от тях Кески-Уусимаа има 2 победи - 3-0 срещу ЛПС Лааясало и 2-0 срещу НЯС Нурмиярви.

Статистика за преките срещи между двата състава:

В последната среща между двата отбора, тимът на Гнистан Хелзинки има постигнатa една победа, а отбора на Кески-Уусимаа няма спечелена нито една победа.

Последни мачове на двата отбора в шампионата:

Съставът на домакините от Гнистан Хелзинки е в серия от 3 последователни двубоя без загуба в първенството, а при домакинствата си не постигна победа в предишната си среща. Отборът на гостите е с 2 последователни мача без победа в Финландия, а като гост е с 3 поредни срещи без загуба.

 

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.44

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.