ХамКам - Ранхайм

Първа Дивизия - Норвегия

28.07.2020 20:00

3 - 4

футболни прогнози
Прогноза:2
Коефициент:1.70 (среден)
bet365

Днес ще се проведе мача между отборите на ХамКам и Ранхайм от поредния кръг на текущият шампионат в Първа Дивизия на Норвегия.

Състояние на тима домакин ХамКам в първенството:

Футболистите на ХамКам са 15-ти в класирането с 0 точки след 4 последователни поражения от старта на новия шампионат, като в изиграните 4 двубоя имат отрицателна голова разлика 7-12.

На домашна сцена тимът на ХамКам е играл 2 двубоя, в които е записал 2 поражения,, при голова разлика 5-7. В последните си 4 двубоя на своя стадион отборът има една победа и 3 загуби при голова разлика 9-11, като в последните 2 от тях ХамКам допсуна две поредни поражения - 2-3 от отбора на Конгсвингер и 3-4 от Йойгарден.

Статистика за формата на отбора на гостите Ранхайм в първенството:

Ранхайм заема второ място във временното класиране с 9 точки, след 3 победи и една загуба от започването на сезона, като в изиграните 4 срещи има положителна голова разлика 12-7.

На чужд терен съставът на Ранхайм е играл 2 двубоя, в които има само победи при обща голова разлика 6-2. В последните си 4 срещи като гост тимът има 4 успеха и с играта си показват, че на навън ще им бъде доста трудно да печелят точки. при голова разлика 10-4, като в последните 2 от тях Ранхайм има 2 победи - 3-2 над тима на Стьордалс Блинк и с 3-0 срещу състава на Осане.

Статистика за преките срещи между двата отбора:

В предишните 5 двубоя между двата тима, ХамКам има записани 2 победи, а отбора на Ранхайм е спечелил 3 победи, при общо голово съотношение 7-10. В последните 2 мача у дома с Ранхайм, футболистите на ХамКам нямат победа и 2 загуби.

Последни срещи на двата тима в първенството:

Съставът на ХамКам е с 4 поредни срещи без победа в Норвегия, а у дома е в серия от 2 поредни двубоя без успех. Съставът на гостите не постигна успех в последния кръг в първенството на Норвегия, а на чужд терен е в серия от 4 поредни двубоя без загуба.

 

Прогноза: 2    Среден Коефициент: 1.70

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.