Интер Запрешич - Славен

Първа Лига - Хърватска

05.11.2018 19:00

0 - 0

футболни прогнози
Прогноза:1X
Коефициент:1.40 (среден)
bet365

През днешният ден ще се изиграе мача между отборите на Интер Запрешич и Славен от 13-ия кръг на сезона в Първа Лига на Хърватска.

Състояние на състава на домакините Интер Запрешич в първенството:

Футболистите на Интер Запрешич са 8-ми в таблицата с временното класиране с актив от 10 точки, натрупани след 3 победи, едно равенство и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 мача са отбелязали 17 гола във вратата на противниците си и са инкасирали 30 попадения в мрежата си. В последните си 6 мача в първенството отборът е записал една победа и 5 загуби, при голова разлика 8-16.

Като домакин тимът на Интер Запрешич има 7 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 10-13. В последните си 4 двубоя на своя стадион тимът е записал една победа и 3 загуби при голова разлика 4-9, като в последните 2 от тях Интер Запрешич има две загуби - 1-2 срещу Риека и 1-3 срещу тима на ХНК Горица.

Състояние на състава на гостите Славен в шампионата:

Славен е на 6-та позиция в класирането с актив от 12 точки, събрани след 2 победи, 6 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 12 мача има отрицателна голова разлика 15-19. В предишните си 6 мача в шампионата съставът е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 6-10.

При гостуванията си тимът на Славен има 5 двубоя досега, в които е записал 4 равенства и 1 загуба и все още няма нито една победа навън вкарал е 6 гола във вратата на приемащите го тимове и е допуснал 7 попадения в мрежата си. В предишните си 4 гостувания съставът е постигнал 3 равенства и една загуба и не са записали нито една победа при голова разлика 5-6, като в последните 2 от тях Славен има 2 ремита - 1-1 с състава на Осиек и 0-0 с Риека.

Преки срещи между двата състава:

В последните 5 срещи между двата отбора, отборът на Интер Запрешич е постигнал една победа, Славен е спечелил 2 победи, а 2 двубоя са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 6-7. В последните 2 срещи на своя терен срещу Славен, футболистите на Интер Запрешич нямат победа, едно равенство и една загуба.

Последни срещи на двата днешни противника в първенството:

Отборът на Интер Запрешич е с 2 последователни мача без успех в Хърватска, а при домакинствата си е в серия от 2 поредни срещи без успех. Тимът на Славен от своя страна е с 2 поредни срещи без победа в Хърватска, а при визитите си е с 4 мача без победа.

 

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.40

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.