КПВ Кокола - Клуби-04 Хелзинки

Икьонен - Финландия

09.06.2018 17:00

2 - 1

футболни прогнози
Прогноза:1
Коефициент:1.44 (среден)

Днешната прогноза е за срещата между съставите на КПВ Кокола и Клуби-04 Хелзинки от 7-ия кръг на текущият шампионат в Икьонен на Финландия.

Представяне на тима домакин КПВ Кокола в първенството:

Играчите на КПВ Кокола заемат второ място в таблицата с актив от 11 точки, записани след 3 победи, 2 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните 6 срещи имат положителна голова разлика 7-5.

На собствения си стадион съставът на КПВ Кокола е изиграл 3 срещи до момента, в които има 2 победи, едно равенство и нито 1 загуба у дома, при обща голова разлика 3-1. В последните си 4 мача у дома отборът е постигнал 2 победи, 2 равенства и нито една загуба при голова разлика 4-2, като в последните 2 от тях КПВ Кокола има равенство 0-0 срещу Екеняс ИФ и записа победа с 1-0 над АС Оулу.

Форма на отбора на гостите Клуби-04 Хелзинки в първенството:

Клуби-04 Хелзинки се намира на 8-мо място в класирането с общ актив от 7 точки, от 2 победи, едно равенство и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните 6 мача има отрицателна голова разлика 4-10.

При гостуванията си отборът на Клуби-04 Хелзинки е изиграл 2 срещи до момента, в които е записал едно равенство и 1 загуба и все още не е постигнал нито една победа навън при обща голова разлика 0-2. В последните си 4 срещи на чужд терен съставът е постигнал 1 равенство и 3 загуби и нямат нито една победа при голова разлика 0-6, като в последните две от тях Клуби-04 Хелзинки има равенство 0-0 срещу КТП Котка и загуби с 0-2 от отбора на ХИФК Хелзинки.

Статистика за директните срещи между двата състава:

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата съперника, тимът на КПВ Кокола е постигнал 3 успеха, отбора на Клуби-04 Хелзинки е записал една победа, а в един сблъсък двата противника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 8-6. В последните 2 срещи на своя терен срещу Клуби-04 Хелзинки, играчите на КПВ Кокола са записали 1 победа и едно равенство.

Последни срещи на двата тима в шампионата:

Тимът на КПВ Кокола не допусна поражение в последния кръг в първенството на Финландия, а на собствения си стадион е в серия от 4 последователни двубоя без поражение. Отборът на гостите от Клуби-04 Хелзинки от своя страна не постигна победа в последната си среща в шампионата, а далеч от дома е с 4 последователни двубоя без успех.

 

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.44