Конкордия Кяжна - ФК ФКСБ

Лига I - Румъния

18.02.2019 20:00

0 - 0

футболни прогнози
Прогноза:2
Коефициент:1.50 (среден)
bet365

Прогнозата днес е за срещата между съставите на Конкордия Кяжна и ФК ФКСБ от 25-ия кръг на сезона в Лига I на Румъния.

Статистика за формата на състава домакин Конкордия Кяжна в шампионата:

Футболистите на Конкордия Кяжна заемат 14-та позиция в таблицата с временното класиране с общ актив от 17 точки, натрупани след 4 победи, 5 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните 23 двубоя имат отрицателна голова разлика 17-40. В предишните си 6 срещи в шампионата отборът е постигнал 6 последователни загуби, което ясно показва моментната форма на състава, при обща голова разлика 6-18.

Пред своите фенове съставът на Конкордия Кяжна има 11 срещи, в които има една победа, 4 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 8-19. В предишните си 4 срещи на своя стадион отборът е постигнал само 4 последователни загуби и тима на Домакините ще се стреми към спечелването на, за да стигне до първите си точки у дома от 4 домакинства насам при голова разлика 4-11, като в последните две от тях Конкордия Кяжна има 2 поредни поражения - с 3-6 срещу състава на Политехника Яш и с 0-1 от Ботошани.

Представяне на тима на гостите ФК ФКСБ от началото на сезона:

ФК ФКСБ е на трето място в таблицата с временното подреждане със събрани 44 точки, събрани след 13 победи, 5 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 23 срещи е отбелязал 44 попадения и е допуснал 25 гола в мрежата си. В предишните си 6 изиграни двубоя в шампионата съставът има на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 11-8.

Навън тимът на ФК ФКСБ е играл 11 мача досега, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 3 загуби реализирал е 21 гола в противниковата врата и е допуснал 15 гола в мрежата си. В последните си 4 гостувания отборът има 2 победи, едно равенство и 1 загуба при голова разлика 8-7, като в последните две от тях ФК ФКСБ записа успех с 3-1 над Ботошани и записа равен 1-1 срещу състава на Дунареа Кълъраш.

Статистика за преките двубои между двата тима:

В последните 5 изиграни срещи между двата съперника, съставът на Конкордия Кяжна е постигнал 2 победи, а отбора на ФК ФКСБ е спечелил 3 успеха, при общо голово съотношение 4-5. В последните 2 срещи на своя стадион с ФК ФКСБ, футболистите на Конкордия Кяжна са постигнали 1 победа и 1 загуба.

Последни двубои на двата днешни противника в шампионата:

Съставът на домакините от Конкордия Кяжна е в серия от 6 поредни мача без победа в шампионата, а при домакинствата си е в серия от 4 поредни мача без успех. Съставът на ФК ФКСБ от своя страна е с 2 двубоя без загуба в Румъния, а като гост не успя да победи в последната си среща.

 

Прогноза: 2    Среден Коефициент: 1.50

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.