Кордренгир Рейкявик - Селфос

Първа Дивизия - Исландия

16.06.2022 22:15

4 - 3

футболни прогнози
Прогноза:1
Коефициент:1.85 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за срещата между Кордренгир Рейкявик и Селфос от 7-ия кръг на настоящето първенство в Първа Дивизия на Исландия.

Представяне на отбора домакин Кордренгир Рейкявик в шампионата:

Футболистите на Кордренгир Рейкявик заемат 7-мо място във временното класиране с актив от 7 точки, натрупани след една победа, 4 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 6 двубоя са успели да реализират 7 попадения в мрежата на съперниците си и са допуснали 6 попадения в мрежата си.

Като домакин съставът на Кордренгир Рейкявик е изиграл 3 мача, в които има една победа, 2 равенства и все още няма загуба у дома, при голова разлика 4-2. В предишните си 4 мача на собствен терен тимът е постигнал 1 победа, 3 равенства и нито една загуба при голова разлика 6-4, като в последните 2 от тях Кордренгир Рейкявик има успех с 2-0 над КВ Рейкявик и записа равен 1-1 срещу Гриндавик.

Форма на отбора на гостите Селфос в шампионата:

Селфос се намира на върха във временното класиране с актив от 14 точки, след 4 победи и 2 равенства, като тима все още не е допуснал загуба от старта на първенството, като в изиграните 6 срещи има голова разлика 14-6.

Като гост тимът на Селфос е играл 3 двубоя до момента, в които има 2 победи, едно равенство и все още няма загуба навън при голова разлика 6-3. В предишните си 4 гостувания съставът има 3 победи, 1 равенство и нито 1 загуба при голова разлика 8-4, като в последните две от тях Селфос има равен 1-1 срещу тима на Афтурелдинг Мосфелсбаер и постигна победа с 2-0 над състава на Тор Акурейри.

Преки срещи между двата състава:

В последните 2 мача между двата тима, тимът на Кордренгир Рейкявик има спечеленa една победа, а отбора на Селфос също има записанa 1 победа, при обща голова разлика 2-3. В последната среща пред своите почитатели срещу отбора на Селфос, Домакините от Кордренгир Рейкявик нямат победа и една загуба.

Последни срещи на двата състава в първенството:

Тимът на Кордренгир Рейкявик е в серия от 3 двубоя без победа в шампионата на Исландия, а у дома не успя да победи в последната си среща. Съставът на гостите от Селфос не успя да победи в последния си двубой в шампионата на Исландия, а като гост е с 4 мача без загуба.

 

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.85

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.