Кортрийк - Локерен

Първа Дивизия А - Белгия

05.08.2017 21:00

1 - 0

футболни прогнози
Прогноза:1X
Коефициент:1.30 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за сблъсъка между тимовете на Кортрийк и Локерен от 2-ия кръг на текущият шампионат в Първа Дивизия А на Белгия.

Състояние на състава домакин Кортрийк в първенството:

Играчите на Кортрийк са на 13-то място във временното подреждане с нула точки след 1 загуба, като имат голова разлика 0-1.

Пред собствените си привърженици съставът на Кортрийк все още няма изиграна среща до момента, при голова разлика 0-0. В предишните си 4 домакински мача съставът има една победа и 3 загуби при голова разлика 3-7, като в последните две от тях Кортрийк допсуна 2 поредни поражения - с 1-2 от Ваасланд-Беверен и с 0-2 от Роял Ексел Мускрон.

Статистика за състава гост Локерен в шампионата:

Локерен е на 15-то място в класирането без нито една точка, след 1 загуба, като има отрицателна голова разлика 0-4.

Навън отборът на Локерен все още няма изиграна среща досега като все още не е реализирал нито едно попадение в противниковата врата и все още не е инкасирал нито едно попадение в своята мрежа. В последните си 4 гостувания съставът има 1 равенство и 3 загуби и нямат победа при голова разлика 2-7, като в последните две от тях Локерен има загуба с 0-3 от Мехелен и завърши наравно 0-0 срещу състава на Остенде.

Преки двубои между двата отбора:

В последните 5 изиграни двубоя между двата състава, Кортрийк има записани 2 успеха, Локерен също е записал 2 успеха, а една среща е завършил наравно, при общо голово съотношение 6-7. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с Трицветните, футболистите на Кортрийк имат една победа и едно равенство.

Последни срещи на двата днешни противника в шампионата:

Съставът на домакините е в серия от 6 последователни двубоя без успех в Белгия, а на своя стадион е с 3 двубоя без победа. Отборът на гостите от друга страна е в серия от 5 двубоя без победа в Белгия, а далеч от дома е с 4 поредни срещи без победа.

 

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.30

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.