Кувейт СК - Кадсия Кувейт

Висша Лига - Кувейт

06.03.2019 18:30

1 - 2

футболни прогнози
Прогноза:1
Коефициент:1.60 (среден)
bet365

През днешният ден ще се изиграе срещата между тимовете на Кувейт СК и Кадсия Кувейт от поредния кръг на текущият шампионат Висша Лига на Кувейт.

Статистика за формата на състава на домакините Кувейт СК в текущият шампионат:

Играчите на Кувейт СК са на първо място във временното подреждане с актив от 33 точки, след 10 победи и 3 равенства, като състава все още е без загуба от началото на сезона, като в изиграните общо 13 срещи са отбелязали 41 попадения в противниковата врата и са получили 9 гола в своята мрежа. В последните си 6 срещи в шампионата съставът е записал 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 18-5.

На домашна сцена тимът на Кувейт СК има 7 двубоя, в които е записал 7 поредни успеха, при обща голова разлика 27-3. В предишните си 4 двубоя пред своята агитка отборът има само победи и с играта си показват, че на своя стадион трудно ще позволят на някой да им отмъкне дори и точка при голова разлика 15-3, като в последните 2 от тях Кувейт СК записа 2 поредни победи - 5-1 над тима на Ал Тадамон и 4-1 срещу Ал Фахахел.

Форма на състава на гостите Кадсия Кувейт през текущият сезон:

Кадсия Кувейт е 3-ти в таблицата със събрани 27 точки, постигнати след 8 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 14 срещи е успял да отбележи 24 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 13 попадения в мрежата си. В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът има записани 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 12-5.

На чужд терен съставът на Кадсия Кувейт е изиграл 9 двубоя досега, в които има 6 победи, едно равенство и 2 загуби вкарал е 17 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 7 гола в мрежата си. В последните си 4 срещи на чужд терен съставът е постигнал 3 победи и 1 загуба при голова разлика 8-4, като в последните две от тях Кадсия Кувейт има две победи - 2-0 срещу състава на Ал Насър Кувейт и 2-1 над състава на Ал Тадамон.

Преки срещи между двата отбора:

В последните 5 изиграни мача между двата отбора, Кувейт СК има записани 3 успеха, а отбора на Кадсия Кувейт е спечелил 2 успеха, при общо голово съотношение 5-5. В последните 2 срещи на своя стадион срещу състава на Кадсия Кувейт, футболистите на Кувейт СК са записали една победа и 1 загуба.

Последни мачове на двата днешни противника в шампионата:

Съставът на домакините е с 6 последователни срещи без загуба в Кувейт, а на собствения си терен е в серия от 4 последователни мача без поражение. Тимът на гостите не успя да победи в последната си среща в шампионата на Кувейт, а като гост е в серия от 3 поредни двубоя без поражение.

 

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.60

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.