МК Алжир - ДРБ Тадженант

Национален Шампионат - Алжир

11.01.2019 19:00

4 - 1

футболни прогнози
Прогноза:1
Коефициент:1.66 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за двубоя от 17-ия кръг на сезона в Национален Шампионат на Алжир между отборите на МК Алжир и ДРБ Тадженант.

Представяне на тима на домакините МК Алжир в шампионата:

Играчите на МК Алжир са на 4-та позиция в таблицата с 24 точки, натрупани след 6 победи, 6 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 двубоя са успели да реализират 15 попадения и са получили 17 попадения в собствената врата. В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът е записал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 4-3.

Като домакин отборът на МК Алжир е играл 7 двубоя, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 5-10. В последните си 4 домакински двубоя отборът е постигнал 2 победи, 1 равенство и 1 загуба при голова разлика 4-3, като в последните две от тях МК Алжир има равенство 0-0 срещу ЖС Саура и допусна поражение с 0-1 от състава на УСМ Бел-Абес.

Статистика за представянето на състава на гостите ДРБ Тадженант в първенството:

ДРБ Тадженант е 15-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 17 точки, постигнати след 4 победи, 5 равенства и 7 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 16 срещи е реализирал 18 попадения и е получил 22 попадения в собствената мрежа. В предишните си 6 срещи в шампионата тимът има в актива си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 6-6.

На чужд терен отборът на ДРБ Тадженант е играл 7 срещи досега, в които има 3 равенства и 4 загуби и все още са без победа навън при обща голова разлика 10-16. В предишните си 4 гостувания съставът е постигнал 2 равенства и 2 загуби и нямат победа при голова разлика 7-10, като в последните 2 от тях ДРБ Тадженант има загуба с 1-3 от МК Оран и завърши наравно 3-3 срещу състава на КС Константин.

Преки срещи между двата отбора:

В последните 5 играни мача между двата отбора, тимът на МК Алжир има записани 4 победи, тима на ДРБ Тадженант няма записана нито една победа, а един сблъсък е завършил наравно, при обща голова разлика 7-3. В последните 2 мача на своя стадион срещу тима на ДРБ Тадженант, Домакините от МК Алжир имат 2 успеха.

Последни срещи на двата днешни съперника в шампионата:

Тимът на домакините от МК Алжир е с 3 последователни двубоя без загуба в Алжир, а на собствения си терен е с 2 поредни двубоя без победа. Тимът на гостите е с 4 последователни срещи без поражение в Алжир, а като гост е в серия от 4 срещи без успех.

 

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.66

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.