Млада Болеслав - Спарта Прага

Първа Лига - Чехия

07.08.2017 18:00

0 - 1

футболни прогнози
Прогноза:1X
Коефициент:1.50 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за срещата между съставите на Млада Болеслав и Спарта Прага от 3-ия кръг на настоящето първенство в Първа Лига на Чехия.

Състояние на състава на домакините Млада Болеслав в първенството:

Играчите на Млада Болеслав заемат 14-то място в класирането с нула точки след 1 загуба, като са реализирали 1 попадения в противниковата врата и са получили 2 гола в своята мрежа.

На собствения си стадион отборът на Млада Болеслав е изиграл един двубой до момента, в който е записал една загуба, отбелязал е едно попадение в противниковата врата и е позволил да му отбележат 2 гола в мрежата си. В последните си 4 домакински двубоя отборът е записал една победа, едно равенство и 2 загуби при голова разлика 6-6, като в последните 2 от тях Млада Болеслав допсуна две загуби - с 1-2 от Славия Прага и с 1-2 от Сигма Оломоуц.

Състояние на тима на гостите Спарта Прага в шампионата:

Спарта Прага е 11-ти във временното класиране с 1 точка, след 1 равенство, като е вкарал 1 гола в противниковата врата и е получил 1 попадения в мрежата си.

Като гост съставът на Спарта Прага все още няма изиграна среща до момента като все още не се е разписал във вратата на приемащите го тимове и все още не е позволил да му отбележат нито един гол в мрежата си. В последните си 4 срещи далеч от дома си тимът е записал една победа, 2 равенства и една загуба при голова разлика 4-4, като в последните 2 от тях Спарта Прага има две поредни равенства - 1-1 срещу тима на Карвина и 1-1 срещу състава на Словачко.

Директни срещи между двата отбора:

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата отбора, съставът на Млада Болеслав е записал една победа, състава на Спарта Прага е спечелил 3 победи, а една среща е завършил реми, при общо голово съотношение 7-11. В предишните 2 двубоя на своя терен срещу Спарта Прага, играчите на Млада Болеслав имат 1 победа и 1 загуба.

Последни двубои на двата тима в шампионата:

Съставът на домакините от Млада Болеслав е с 4 поредни мача без успех в първенството на Чехия, а при домакинствата си е с 2 последователни срещи без победа. Тимът на гостите от Спарта Прага от своя страна е с 2 поредни мача без победа в Чехия, а далеч от дома е с 2 последователни срещи без успех.

 

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.50

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.