Монтроуз - Арброут

Първа Лига - Шотландия

29.12.2018 17:00

1 - 1

футболни прогнози
Прогноза:2
Коефициент:1.72 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за срещата между съставите на Монтроуз и Арброут от поредния кръг на сезона в Първа Лига на Шотландия.

Статистика за формата на отбора на домакините Монтроуз в първенството:

Играчите на Монтроуз са 4-ти във временното подреждане със събрани 24 точки, постигнати след 7 победи, 3 равенства и 8 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 18 срещи имат голова разлика 23-29. В предишните си 6 двубоя в шампионата съставът е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 10-8.

У дома съставът на Монтроуз има 9 двубоя, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 3 загуби, отбелязал е 12 гола в противниковата врата и е получил 16 попадения в мрежата си. В предишните си 4 срещи пред своята публика отборът е записал 3 победи, едно равенство и нито 1 загуба при голова разлика 8-4, като в последните две от тях Монтроуз записа 2 поредни победи - 3-2 срещу Рейт Роувърс и с 3-1 над състава на Стенхаусмюър.

Форма на състава на гостите Арброут от началото на текущият шампионат:

Арброут е лидер в класирането с актив от 45 точки, постигнати след 14 победи, 3 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 18 мача е реализирал 43 попадения в противниковата врата и е допуснал 16 попадения в мрежата си. В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът има на сметката си 5 победи и една загуба, при обща голова разлика 16-7.

На чужд терен съставът на Арброут има 9 срещи, в които е записал 7 победи, 2 равенства и все още няма поражение навън при голова разлика 21-6. В предишните си 4 гостувания отборът е постигнал само победи и с играта си показват, че на като гости ще им бъде доста трудно да печелят точки. при голова разлика 10-3, като в последните две от тях Арброут записа две поредни победи - с 3-2 срещу Форфар Атлетик и 1-0 над Еърдри.

Преки срещи между двата отбора:

В последните 2 мача между двата тима, тимът на Монтроуз не е записал нито 1 победа, а тима на Арброут има записани 2 успеха, при общо голово съотношение 0-6. В последната среща пред своите привърженици с Арброут, Домакините от Монтроуз нямат победа и 1 загуба.

Последни срещи на двата отбора в шампионата:

Отборът на домакините не допусна поражение в предишната си среща в Шотландия, а при домакинствата си е с 4 мача без поражение. Отборът на гостите от Арброут от своя страна не успя да победи в предишната си среща в шампионата, а при визитите си е с 4 последователни срещи без поражение.

 

Прогноза: 2    Среден Коефициент: 1.72

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.