Нива Тернопол - Оболон Киев

Първа Лига - Украйна

06.10.2021 17:45

0 - 1

футболни прогнози
Прогноза:2
Коефициент:2.08 (среден)
bet365

Прогнозата днес е за двубоя между съставите на Нива Тернопол и Оболон Киев от 12-ия кръг на настоящето първенство в Първа Лига на Украйна.

Състояние на тима домакин Нива Тернопол през текущият шампионат:

Играчите на Нива Тернопол заемат 7-ма позиция в таблицата с временното класиране с актив от 15 точки, след 4 победи, 3 равенства и 4 загуби от старта на сезона, като в изиграните 11 мача имат отрицателна голова разлика 10-13. В предишните си 6 двубоя в първенството отборът е постигнал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 6-11.

У дома тимът на Нива Тернопол има 6 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 4-8. В последните си 4 мача на своя стадион тимът е постигнал една победа, едно равенство и 2 загуби при голова разлика 3-8, като в последните 2 от тях Нива Тернопол допсуна две поредни поражения - с 1-5 от Алианс Липова Долина и 0-2 от Прикарпатие Ивано-Франкивск.

Форма на състава на гостите Оболон Киев от началото на настоящият шампионат:

Оболон Киев е 4-ти във временното подреждане с актив от 18 точки, след 5 победи, 3 равенства и една загуба от началото на първенството, като в изиграните 9 двубоя има положителна голова разлика 12-5. В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът има записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 7-4.

На чужд терен тимът на Оболон Киев има 5 мача до момента, в които има 3 победи, едно равенство и 1 загуба при обща голова разлика 8-4. В предишните си 4 гостувания тимът е постигнал 3 победи и една загуба при голова разлика 8-4, като в последните 2 от тях Оболон Киев има 2 поредни победи - 2-0 срещу състава на ВПК-Агро Шевченковка и 4-1 срещу отбора на Полесия Житомир.

Статистика за директните двубои между двата отбора:

В последните 4 играни мача между двата противника, тимът на Нива Тернопол има записанa една победа, отбора на Оболон Киев има постигнати 2 успеха, а в 1 среща двата отбора не са успели да се победят, при обща голова разлика 5-5. В предишните 2 двубоя на своя терен с Оболон Киев, Домакините от Нива Тернопол имат 1 победа и 1 загуба.

Последни мачове на двата тима в първенството:

Тимът на домакините е в серия от 2 мача без успех в Украйна, а у дома е в серия от 3 последователни двубоя без победа. Отборът на гостите от своя страна не успя да победи в последния си мач в шампионата, а при гостуванията си е с 2 срещи без загуба.

 

Прогноза: 2    Среден Коефициент: 2.08

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.