Одензе - Хвидовре

Суперлига - Дания

12.11.2023 19:00

0 - 2

футболни прогнози
Прогноза:1
Коефициент:1.55 (среден)

През днешният ден ще се проведе мача от 15-ия кръг на първенството в Суперлига на Дания между тимовете на Одензе и Хвидовре.

Статистика за представянето на състава на домакините Одензе от началото на сезона:

Играчите на Одензе са 10-ти в класирането с 13 точки, събрани след 3 победи, 4 равенства и 7 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 14 мача имат голова разлика 19-22. В последните си 6 мача в първенството отборът е постигнал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 6-8.

Пред собствените си привърженици съставът на Одензе има 7 двубоя до момента, в които е записал 2 равенства и 5 загуби и все още са без победа у дома, при обща голова разлика 7-14. В последните си 4 домакинства тимът има само 4 поражения и състава на Домакините ще направи всичко възможно, за да постигне първите си точки у дома от 4 домакински срещи насам при голова разлика 3-9, като в последните 2 от тях Одензе има две поражения - с 1-2 от Лингби и с 1-2 от Мидтиланд.

Статистика за представянето на отбора гост Хвидовре от началото на текущият шампионат:

Хвидовре е на 12-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 3 точки, след 3 равенства и 11 загуби от започването на първенството, като все още няма победа до момента, като в изиграните 14 двубоя има отрицателна голова разлика 6-30. В последните си 6 двубоя в шампионата съставът е записал 1 равенство и 5 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика 3-16.

Навън тимът на Хвидовре има 7 двубоя до момента, в които е записал 3 равенства и 4 загуби и все още няма нито една победа навън при голова разлика 3-11. В предишните си 4 срещи като гост отборът е постигнал 1 равенство и 3 загуби и нямат нито една победа при голова разлика 1-8, като в последните 2 от тях Хвидовре допусна 2 поредни поражения - с 1-3 срещу тима на Вейле и 0-4 срещу състава на ФК Копенхаген.

Директни срещи между двата състава:

В последната среща между двата съперника, тимът на Одензе е спечелил една победа, а отбора на Хвидовре не е постигнал нито една победа.

Последни мачове на двата тима в шампионата:

Тимът на домакините е с 3 последователни двубоя без успех в първенството на Дания, а на своя стадион е в серия от 4 последователни мача без успех. Отборът на гостите от своя страна е с 6 двубоя без победа в Дания, а далеч от дома е с 4 двубоя без победа.

 

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.55

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.