Олборг - Мидтиланд

Група за Титлата - Дания

22.04.2018 17:00

3 - 3

футболни прогнози
Прогноза:2
Коефициент:1.71 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за срещата между тимовете на Олборг и Мидтиланд от 5-ия кръг на текущият шампионат в Група за Титлата на Дания.

Състояние на отбора домакин Олборг в шампионата:

Футболистите на Олборг са на 5-та позиция в класирането с актив от 39 точки, след 1 победа и 3 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 4 мача имат голова разлика 4-8.

На собствения си терен отборът на Олборг е играл 2 срещи досега, в които има една победа и една загуба, вкарал е 2 попадения в противниковата мрежа и е получил 3 попадения в мрежата си. В предишните си 2 срещи у дома отборът е записал 1 победа и 1 загуба при голова разлика 2-3, като в последните две от тях Олборг допусна загуба с 0-3 от състава на Брьондби и се наложи с 2-0 над тима на Хорсенс.

Форма на състава гост Мидтиланд от началото на шампионата:

Мидтиланд е 2-ри в класирането с 69 точки, след 3 победи и 1 загуба от старта на сезона, като в изиграните общо 4 мача има голова разлика 8-6.

На чужд терен съставът на Мидтиланд има 2 срещи, в които е записал 2 последователни успеха при голова разлика 3-1. В последните си 4 срещи навън съставът е записал 3 победи и една загуба при голова разлика 8-8, като в последните две от тях Мидтиланд има две победи - с 1-0 над състава на Хорсенс и с 2-1 над отбора на Нордселанд.

Директни мачове между двата отбора:

.

Последни мачове на двата тима в първенството:

Съставът на домакините не постигна успех в предишния кръг в шампионата на Дания, а у дома няма поражение в предишния си мач. Съставът на гостите от своя страна не успя да победи в последната си среща в шампионата, а далеч от дома е с 3 мача без загуба.

 

Прогноза: 2    Среден Коефициент: 1.71

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.