Олимпия Груджьондз - Вигри Сувалки

Първа Лига - Полша

21.08.2019 20:00

1 - 2

футболни прогнози
Прогноза:1
Коефициент:1.95 (среден)
bet365

Прогнозата днес е за двубоя между Олимпия Груджьондз и Вигри Сувалки от 5-ия кръг на шампионата в Първа Лига на Полша.

Представяне на тима домакин Олимпия Груджьондз в първенството:

Играчите на Олимпия Груджьондз заемат 9-то място във временното класиране с актив от 6 точки, след 2 победи и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 4 двубоя имат голова разлика 9-7.

У дома съставът на Олимпия Груджьондз е играл 2 срещи, в които има една победа и 1 загуба, при обща голова разлика 8-5. В предишните си 4 срещи пред собствените си фенове отборът е записал 1 победа, 2 равенства и една загуба при голова разлика 9-6, като в последните две от тях Олимпия Груджьондз има победа с 5-0 над Хробри Глогов и допусна загуба с 3-5 от отбора на Хойничанка Хойнице.

Статистика за представянето на отбора на гостите Вигри Сувалки в първенството:

Вигри Сувалки се намира на 13-то място във временното класиране с общ сбор от 5 точки, от една победа, 2 равенства и една загуба от започването на шампионата, като в изиграните 4 мача е реализирал 4 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 4 гола в мрежата си.

При гостуванията си тимът на Вигри Сувалки е играл един двубой досега, в който има 1 равенство при обща голова разлика 1-1. В предишните си 4 срещи на чужд терен отборът е записал една победа, 2 равенства и една загуба при голова разлика 6-10, като в последните две от тях Вигри Сувалки записа успех с 2-1 над Раков Ченстохова и успя да стигне до равен 1-1 срещу Стал Мелец.

Директни мачове между двата състава:

В последните 5 мача между двата съперника, Олимпия Груджьондз има записани 2 успеха, състава на Вигри Сувалки също има постигнати 2 победи, а в 1 двубой двата състава са си разделили точките, при общо голово съотношение 5-3. В последните 2 срещи у дома срещу тима на Вигри Сувалки, играчите на Олимпия Груджьондз са записали 1 победа и едно равенство.

Последни срещи на двата тима в шампионата:

Съставът на домакините е с 2 поредни двубоя без победа в първенството, а на своя стадион не постигна успех в последната си среща. Тимът на Вигри Сувалки от друга страна няма поражение в предишния кръг в Полша, а като гост не успя да победи в последната си среща.

 

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.95

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.