Опава - МАС Таборско

Национална Лига - Чехия

22.08.2017 19:00

2 - 1

футболни прогнози
Прогноза:1
Коефициент:1.36 (среден)
bet365

Прогнозата днес е за мача между тимовете на Опава и МАС Таборско от поредния кръг на настоящето първенство в Национална Лига на Чехия.

Статистика за представянето на тима домакин Опава от началото на текущият шампионат:

Играчите на Опава са 4-ти в класирането с 8 точки, след 2 победи и 2 равенства, като състава все още не е допуснал загуба от старта на шампионата, като в изиграните 4 мача са реализирали 12 попадения в противниковата врата и са позволили да им отбележат 5 гола в собствената мрежа.

Като домакин отборът на Опава е изиграл 2 срещи, в които има 1 победа, едно равенство и нито една загуба у дома, реализирал е 6 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 2 гола в мрежата си. В последните си 4 мача у дома съставът е постигнал 3 победи, 1 равенство и нито 1 загуба при голова разлика 12-4, като в последните 2 от тях Опава постигна победа с 6-2 над състава на Витковице и успя да стигне до равенство 0-0 срещу състава на Баник Соколов.

Форма на тима гост МАС Таборско в първенството:

МАС Таборско е 13-ти в класирането с 3 точки, след 3 равенства и 1 загуба от началото на първенството, като все още гони първата си победа, като в изиграните 4 двубоя има голова разлика 6-8.

При гостуванията си отборът на МАС Таборско е изиграл 2 двубоя до момента, в които е записал 2 равни срещи отбелязал е 4 гола в мрежата на посрещащите го отбори и е получил 4 гола в мрежата си. В последните си 4 срещи далеч от дома си съставът има 3 равенства и една загуба и са без победа при голова разлика 5-8, като в последните 2 от тях МАС Таборско записа 2 равни срещи - 1-1 срещу Храдец Кралове и 3-3 срещу състава на Баник Соколов.

Статистика за директните мачове между двата състава:

В последните 5 срещи между двата състава, тимът на Опава има постигнати 2 успеха, състава на МАС Таборско няма спечелена нито една победа, а 3 мача са завършили реми, при общо голово съотношение 12-6. В последните 2 срещи на своя терен срещу състава на МАС Таборско, играчите на Опава са записали една победа и едно равенство.

Последни срещи на двата тима в шампионата:

Тимът на Опава не успя да победи в предишната си среща в първенството на Чехия, а при домакинствата си не постигна победа в предишната си среща. Тимът на гостите от МАС Таборско от друга страна е в серия от 6 срещи без успех в шампионата, а при гостуванията си е в серия от 4 срещи без успех.

 

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.36

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.