ПеКа Котка - НЯС Нурмиярви

Каконен Група А - Финландия

12.06.2022 18:30

1 - 2

футболни прогнози
Прогноза:1X
Коефициент:1.45 (среден)
bet365

Днес ще се проведе срещата между ПеКа Котка и НЯС Нурмиярви от 8-ия кръг на настоящият сезон в Каконен Група А на Финландия.

Форма на тима домакин ПеКа Котка от началото на настоящият сезон:

Играчите на ПеКа Котка са 10-ти в класирането с общ сбор от 7 точки, събрани след 2 победи, едно равенство и 3 загуби от началото на сезона, като в изиграните 6 двубоя са вкарали 7 попадения в противниковата врата и са получили 12 гола в своята мрежа.

Като домакин съставът на ПеКа Котка има 2 мача до момента, в които има само победи, отбелязал е 4 попадения в противниковата врата и все още не е позволил да му отбележат нито един гол във вратата си. В последните си 4 мача пред своята агитка отборът е постигнал 4 поредни победи и с играта си доказват, че на собствен терен трудно ще позволят на някой да им отмъкне дори и точка при голова разлика 8-0, като в последните две от тях ПеКа Котка има 2 победи - с 3-0 срещу отбора на ЛаПа Лапеенранта и с 1-0 над Рейпас Лахти.

Статистика за състава гост НЯС Нурмиярви в шампионата:

НЯС Нурмиярви заема 6-та позиция в класирането с актив от 9 точки, след 3 победи и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 6 двубоя е отбелязал 8 попадения и е позволил да му вкарат 10 попадения в мрежата си.

Навън съставът на НЯС Нурмиярви има 2 двубоя до момента, в които е записал една победа и 1 загуба отбелязал е 3 попадения в противниковата врата и е допуснал 5 гола в своята мрежа. В предишните си 4 гостувания отборът е записал 1 победа и 3 загуби при голова разлика 3-10, като в последните две от тях НЯС Нурмиярви допусна поражение с 0-3 от Кифен 08 и успя да победи с 3-2 над тима на Кески-Уусимаа.

Статистика за преките двубои между двата състава:

В последните 2 двубоя между двата съперника, съставът на ПеКа Котка е постигнал 1 победа, състава на НЯС Нурмиярви не е постигнал нито една победа, а 1 среща е завършил наравно, при общо голово съотношение 5-2. В последната среща у дома с НЯС Нурмиярви, играчите на ПеКа Котка имат една победа.

Последни двубои на двата състава в шампионата:

Съставът на ПеКа Котка не успя да победи в последния кръг в Финландия, а при домакинствата си е с 4 последователни мача без загуба. Тимът на гостите от друга страна не успя да победи в последната си среща в шампионата, а при гостуванията си няма поражение в предишната си среща.

 

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.45

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.