СЯК Академия - Тампере Юнайтед

Каконен Група С - Финландия

07.07.2018 15:00

5 - 2

футболни прогнози
Прогноза:1
Коефициент:1.60 (среден)
bet365

Днес ще се проведе мача между отборите на СЯК Академия и Тампере Юнайтед от 12-ия кръг на настоящето първенство в Каконен Група С на Финландия.

Статистика за представянето на тима домакин СЯК Академия в шампионата:

Играчите на СЯК Академия се намират на трето място в класирането с общ сбор от 21 точки, записани след 6 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 срещи имат положителна голова разлика 24-16. В последните си 6 срещи в първенството съставът има записани 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 13-12.

На домашна сцена отборът на СЯК Академия е изиграл 6 срещи досега, в които има 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, отбелязал е 13 попадения във вратата на гостуващите отбори и е получил 6 попадения в мрежата си. В предишните си 4 домакинства отборът е записал 3 победи, 1 равенство и нито една загуба при голова разлика 8-4, като в последните 2 от тях СЯК Академия записа 2 победи - с 1-0 над състава на ТПВ Тампере и 4-2 над Еркулес Оулу.

Състояние на отбора гост Тампере Юнайтед от началото на текущият шампионат:

Тампере Юнайтед е 8-ми в таблицата с 11 точки, след 3 победи, 2 равенства и 6 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 11 двубоя е отбелязал 13 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 14 гола в мрежата си. В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът има записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 7-8.

Като гост отборът на Тампере Юнайтед е играл 5 срещи, в които има едно равенство и 4 загуби и все още са без победа навън отбелязал е едва един гол в мрежата на съперниците си и е допуснал 9 гола в мрежата си. В предишните си 4 гостувания тимът е постигнал едно равенство и 3 загуби и са без победа при голова разлика 1-8, като в последните 2 от тях Тампере Юнайтед има равен 0-0 срещу състава на ТП-47 Торнио и допусна загуба с 0-4 от отбора на Еркулес Оулу.

Директни мачове между двата състава:

В предишната среща между двата тима, съставът на СЯК Академия има постигнатa една победа, а отбора на Тампере Юнайтед няма нито една победа.

Последни двубои на двата днешни противника в първенството:

Съставът на домакините от СЯК Академия е с 4 последователни мача без поражение в първенството, а на своя стадион е в серия от 4 поредни срещи без поражение. Отборът на гостите от своя страна е в серия от 3 последователни двубоя без успех в Финландия, а като гост е с 4 мача без успех.

 

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.60

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.