Шелбърн - Шамрок Роувърс

Висша Дивизия - Ирландия

22.09.2022 21:45

0 - 0

футболни прогнози
Прогноза:2
Коефициент:1.72 (среден)

Днес ще се проведе двубоя от 31-ия кръг на текущият шампионат във Висшата Дивизия на Ирландия между отборите на Шелбърн и Шамрок Роувърс.

Представяне на състава домакин Шелбърн от началото на текущият сезон:

Футболистите на Шелбърн са 7-ми в класирането с общ актив от 33 точки, след 9 победи, 6 равенства и 13 загуби от началото на сезона, като в изиграните 28 срещи са реализирали 25 попадения в противниковата врата и са допуснали 35 попадения в своята мрежа. В последните си 6 срещи в първенството тимът е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 4-7.

У дома съставът на Шелбърн е играл 14 срещи до момента, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 7 загуби, при голова разлика 12-20. В предишните си 4 срещи на своя стадион тимът е постигнал 1 победа, 1 равенство и 2 загуби при голова разлика 4-5, като в последните 2 от тях Шелбърн има 2 поредни загуби - с 0-1 срещу отбора на Дери Сити и 0-2 от отбора на Слиго Роувърс.

Статистика за формата на отбора на гостите Шамрок Роувърс в първенството:

Шамрок Роувърс е на първа позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 59 точки, записани след 18 победи, 5 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните 28 мача е успял да вкара 46 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 17 попадения в своята мрежа. В последните си 6 срещи в шампионата отборът е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 10-3.

Навън отборът на Шамрок Роувърс е играл 14 срещи досега, в които има 6 победи, 3 равенства и 5 загуби при обща голова разлика 16-10. В предишните си 4 гостувания отборът има 2 победи, едно равенство и една загуба при голова разлика 3-2, като в последните две от тях Шамрок Роувърс записа равенство 0-0 срещу състава на Дери Сити и допусна поражение с 0-1 от отбора на Бохемианс.

Преки двубои между двата отбора:

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата противника, Шелбърн не е записал нито една победа, отбора на Шамрок Роувърс има спечелени 4 победи, а една среща е завършил с равенство, при обща голова разлика 2-8. В предишните 2 мача на своя терен с Шамрок Роувърс, Домакините от Шелбърн нямат победа и 2 поражения.

Последни мачове на двата днешни противника в първенството:

Тимът на домакините е в серия от 5 последователни срещи без победа в Ирландия, а на своя стадион е в серия от 3 двубоя без победа. Тимът на Шамрок Роувърс няма поражение в последния кръг в шампионата, а като гост е в серия от 2 поредни срещи без успех.

 

Прогноза: 2    Среден Коефициент: 1.72

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.