Силамае Калев - Вапрус Пярну

Мейстрилига - Естония

12.08.2017 16:00

9 - 0

футболни прогнози
Прогноза:1
Коефициент:1.29 (среден)
bet365

Прогнозата днес е за срещата от поредния кръг на текущото първенство в Мейстрилига на Естония между отборите на Силамае Калев и Вапрус Пярну.

Статистика за формата на тима домакин Силамае Калев в настоящият сезон:

Играчите на Силамае Калев са 7-ми в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 22 точки, постигнати след 6 победи, 4 равенства и 12 загуби от старта на първенството, като в изиграните 22 мача имат отрицателна голова разлика 27-45. В предишните си 6 двубоя в шампионата отборът е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 10-8.

Пред своите привърженици тимът на Силамае Калев има 7 мача до момента, в които има 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9-9. В предишните си 4 домакинства тимът има 1 победа, едно равенство и 2 загуби при голова разлика 4-8, като в последните 2 от тях Силамае Калев има победа с 1-0 над Тулевик Вилянди и допусна загуба с 1-4 от ФКИ Талин.

Статистика за състоянието на тима на гостите Вапрус Пярну от началото на настоящият сезон:

Вапрус Пярну е 10-ти във временното подреждане с общ сбор от 8 точки, след 2 победи, 2 равенства и 18 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 22 мача е отбелязал 18 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 88 гола в мрежата си. В последните си 6 срещи в шампионата съставът има в актива си едно равенство и 5 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика 4-24.

Далеч от дома съставът на Вапрус Пярну има 10 мача до момента, в които има 1 победа и 9 загуби отбелязал е 9 попадения във вратата на съперниците си и е получил 42 гола в своята мрежа. В предишните си 4 гостувания тимът е постигнал една победа и 3 загуби при голова разлика 5-13, като в последните две от тях Вапрус Пярну има две поражения - 0-3 срещу Номе Калю и с 1-7 от отбора на ФКИ Талин.

Статистика за преките двубои между двата отбора:

В предишните 2 играни срещи между двата тима, отборът на Силамае Калев има постигнатa 1 победа, а състава на Вапрус Пярну също е постигнал една победа, при обща голова разлика 4-4. В последната среща на своя стадион срещу състава на Вапрус Пярну, футболистите на Силамае Калев нямат победа и 1 загуба.

Последни мачове на двата днешни противника в първенството:

Отборът на домакините от Силамае Калев е с 2 последователни срещи без успех в първенството на Естония, а у дома не постигна успех в предишния си мач. Тимът на Вапрус Пярну от друга страна е с 6 поредни мача без победа в Естония, а като гост е в серия от 3 последователни двубоя без успех.

 

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.29

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.