Стал Мелец - Варта Познан

Първа Лига - Полша

26.07.2019 21:30

2 - 1

футболни прогнози
Прогноза:1
Коефициент:1.61 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за двубоя между съставите на Стал Мелец и Варта Познан от шампионата в Първа Лига на Полша.

Форма на състава домакин Стал Мелец от началото на настоящият шампионат:

Играчите на Стал Мелец са трети в класирането с актив от 64 точки, постигнати след 18 победи, 10 равенства и 6 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 34 двубоя са реализирали 59 попадения във вратата на противниците си и са получили 28 гола във вратата си. В предишните си 6 срещи в първенството съставът е записал 5 победи, 1 равенство и нито 1 загуба, при обща голова разлика 22-10.

У дома съставът на Стал Мелец е играл 17 срещи, в които е записал 10 победи, 5 равенства и 2 загуби, отбелязал е 36 гола във вратата на своите гости и е позволил да му отбележат 14 гола в мрежата си. В предишните си 4 домакинства тимът е постигнал 4 поредни успеха и с играта си показват, че на своя терен трудно ще позволят на някой да им отмъкне дори и точка при голова разлика 17-8, като в последните две от тях Стал Мелец има 2 победи - 5-1 срещу отбора на Хробри Глогов и 5-4 над Термалика Нечеча.

Състояние на отбора на гостите Варта Познан в първенството:

Варта Познан е на 13-та позиция в таблицата с временното класиране с общ актив от 39 точки, от 10 победи, 9 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните общо 34 срещи е успял да вкара 31 гола в противниковата врата и е получил 43 гола в мрежата си. В предишните си 6 мача в първенството тимът е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5-4.

На чужд терен съставът на Варта Познан има 17 двубоя до момента, в които има 4 победи, 4 равенства и 9 загуби отбелязал е 12 гола в противниковата врата и е допуснал 22 гола в мрежата си. В предишните си 4 гостувания съставът е записал 1 победа, 1 равенство и 2 загуби при голова разлика 3-5, като в последните две от тях Варта Познан записа равен 1-1 срещу отбора на Хробри Глогов и допусна загуба с 0-1 от състава на Термалика Нечеча.

Статистика за преките срещи между двата състава:

В предишните 2 играни двубоя между двата отбора, Стал Мелец има записанa една победа, а състава на Варта Познан също е спечелил 1 победа, при обща голова разлика 2-1. В последната среща у дома срещу Варта Познан, Домакините от Стал Мелец са постигнали 1 победа.

Последни мачове на двата състава в първенството:

Отборът на домакините е в серия от 6 последователни двубоя без поражение в първенството на Полша, а на своя стадион е в серия от 4 двубоя без загуба. Съставът на Варта Познан е с 3 последователни двубоя без победа в първенството на Полша, а далеч от дома е с 2 последователни двубоя без успех.

 

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.61

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.