Стивънидж Бороу - Акрингтън Стенли

Втора Лига - Англия

17.10.2017 21:45

3 - 2

футболни прогнози
Прогноза:1X
Коефициент:1.44 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за двубоя между Стивънидж Бороу и Акрингтън Стенли от 14-ия кръг на текущият сезон от Втора Лига на Англия.

Статистика за състоянието на отбора домакин Стивънидж Бороу в първенството:

Играчите на Стивънидж Бороу са 9-ти в таблицата с общ сбор от 21 точки, постигнати след 6 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 срещи имат голова разлика 20-20. В последните си 6 срещи в шампионата съставът има в актива си 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 9-12.

Пред собствените си почитатели тимът на Стивънидж Бороу има 6 мача, в които е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 12-8. В последните си 4 домакински двубоя съставът е записал 2 победи, 1 равенство и 1 загуба при голова разлика 6-4, като в последните две от тях Стивънидж Бороу записа 2 победи - с 2-1 над Моркамб и с 2-0 над отбора на Порт Вейл.

Представяне на състава на гостите Акрингтън Стенли в първенството:

Акрингтън Стенли заема 4-та позиция в таблицата с общ сбор от 26 точки, след 8 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 13 мача има положителна голова разлика 22-15. В предишните си 6 изиграни мача в шампионата съставът е постигнал 4 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 7-5.

Навън съставът на Акрингтън Стенли е играл 6 срещи, в които има 4 победи, едно равенство и една загуба вкарал е 11 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 8 гола в мрежата си. В предишните си 4 гостувания тимът е записал 4 последователни победи и с играта си доказват, че на навън ще им бъде доста трудно да печелят точки. при голова разлика 7-3, като в последните 2 от тях Акрингтън Стенли има 2 победи - 2-1 над състава на Порт Вейл и с 1-0 над състава на Форест Грийн Роувърс.

Преки срещи между двата състава:

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата състава, тимът на Стивънидж Бороу е записал една победа, отбора на Акрингтън Стенли също е записал една победа, а 3 мача са завършили реми, при обща голова разлика 4-6. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу Акрингтън Стенли, футболистите на Стивънидж Бороу нямат победа, едно равенство и една загуба.

Последни срещи на двата днешни съперника в първенството:

Съставът на Стивънидж Бороу е с 2 поредни срещи без победа в първенството на Англия, а у дома е с 3 поредни мача без поражение. Съставът на гостите не допусна загуба в предишната си среща в първенството, а далеч от дома е с 4 последователни двубоя без поражение.

 

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.44

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.