ТТ Ханой - Тхан Куанг Нин

В-Лига - Виетнам

13.06.2018 15:00

4 - 1

футболни прогнози
Прогноза:1
Коефициент:1.53 (среден)

Прогнозата днес е за срещата от 13-ия кръг на текущият шампионат в В-Лига на Виетнам между тимовете на ТТ Ханой и Тхан Куанг Нин.

Статистика за състава на домакините ТТ Ханой от началото на шампионата:

Футболистите на ТТ Ханой са първи в класирането с 32 точки, след 10 победи и 2 равенства, като тима все още е без загуба от началото на първенството, като в изиграните 12 двубоя са отбелязали 32 гола във вратата на противниците си и са инкасирали 7 попадения в собствената мрежа. В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът има в актива си 6 последователни победи и доказват, че се намират чудесна форма, при голова разлика 17-5.

Като домакин съставът на ТТ Ханой е играл 5 двубоя, в които е записал 4 победи, 1 равенство и нито една загуба у дома, при голова разлика 15-4. В последните си 4 домакински срещи тимът има 3 победи, едно равенство и нито 1 загуба при голова разлика 14-4, като в последните 2 от тях ТТ Ханой записа 2 победи - с 4-3 над тима на Тханхоа и 4-0 над отбора на Санна Кхан Хоа.

Представяне на отбора гост Тхан Куанг Нин в настоящият сезон:

Тхан Куанг Нин заема втора позиция във временното класиране със събрани 24 точки, натрупани след 7 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 12 мача е вкарал 17 попадения във вратата на съперниците си и е инкасирал 9 попадения в мрежата си. В последните си 6 двубоя в първенството отборът има в актива си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 8-5.

Навън съставът на Тхан Куанг Нин има 5 двубоя, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 1 загуба реализирал е 6 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 5 гола в собствената врата. В предишните си 4 двубоя на чужд терен тимът е постигнал 1 победа, 2 равенства и 1 загуба при голова разлика 4-4, като в последните две от тях Тхан Куанг Нин записа равенство 1-1 срещу тима на Кан Тхо и успя да победи с 1-0 над Хайфонг.

Статистика за директните срещи между двата тима:

В последните 5 играни сблъсъка между двата съперника, тимът на ТТ Ханой е спечелил 3 успеха, отбора на Тхан Куанг Нин има постигнатa 1 победа, а в 1 двубой двата състава не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 9-7. В последните 2 мача у дома с Тхан Куанг Нин, играчите на ТТ Ханой имат една победа и 1 загуба.

Последни двубои на двата състава в шампионата:

Тимът на домакините е с 6 поредни двубоя без поражение в Виетнам, а при домакинствата си е в серия от 4 поредни двубоя без загуба. Съставът на гостите от Тхан Куанг Нин е в серия от 4 мача без поражение в Виетнам, а далеч от дома е с 2 поредни двубоя без загуба.

 

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.53