Тампере Юнайтед - Илвес-Кисат Тампере

Каконен Група В - Финландия

17.06.2022 19:00

3 - 1

футболни прогнози
Прогноза:1
Коефициент:1.88 (среден)
bet365

Прогнозата днес е за двубоя от 8-ия кръг на сезона в Каконен Група В на Финландия между съставите на Тампере Юнайтед и Илвес-Кисат Тампере.

Статистика за тима домакин Тампере Юнайтед в първенството:

Футболистите на Тампере Юнайтед се намират на втора позиция в таблицата с актив от 16 точки, постигнати след 5 победи, 1 равенство и 1 загуба от началото на първенството, като в изиграните общо 7 срещи имат положителна голова разлика 16-10.

Като домакин тимът на Тампере Юнайтед е изиграл 4 мача досега, в които е записал 3 победи, едно равенство и все още няма поражение у дома, отбелязал е 11 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 5 попадения във вратата си. В предишните си 4 домакински мача отборът е записал 3 победи, 1 равенство и нито една загуба при голова разлика 11-5, като в последните 2 от тях Тампере Юнайтед има две победи - с 3-2 над Илвес Тампере 2 и 4-2 над тима на ВЯС Вантаа.

Състояние на състава на гостите Илвес-Кисат Тампере в първенството:

Илвес-Кисат Тампере е първи във временното подреждане с 16 точки, от 5 победи, 1 равенство и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 8 мача има голова разлика 26-17.

На чужд терен тимът на Илвес-Кисат Тампере има 4 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 1 равенство и една загуба при обща голова разлика 15-7. В предишните си 4 мача на чужд терен тимът има 2 победи, 1 равенство и една загуба при голова разлика 15-7, като в последните две от тях Илвес-Кисат Тампере има 2 поредни победи - с 4-0 над ХЯС Академия и 6-0 над състава на КааПо Каарина.

Статистика за директните мачове между двата състава:

.

Последни мачове на двата днешни съперника в шампионата:

Тимът на домакините е в серия от 6 последователни срещи без поражение в Финландия, а при домакинствата си е в серия от 4 последователни мача без поражение. Съставът на Илвес-Кисат Тампере от своя страна е в серия от 6 последователни срещи без загуба в първенството, а далеч от дома е с 3 последователни срещи без загуба.

 

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.88

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.