Теренггану - Негери Сембилан

Суперлига - Малайзия

27.06.2018 16:00

3 - 2

футболни прогнози
Прогноза:1
Коефициент:1.46 (среден)

Днешната прогноза е за срещата между отборите на Теренггану и Негери Сембилан от 17-ия кръг на шампионата в Суперлига на Малайзия.

Статистика за формата на състава домакин Теренггану от началото на настоящият шампионат:

Футболистите на Теренггану са на 5-то място във временното класиране с 24 точки, след 7 победи, 3 равенства и 6 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 16 двубоя са успели да реализират 23 гола във вратата на съперниците си и са позволили да им отбележат 21 попадения в своята мрежа. В предишните си 6 изиграни срещи в шампионата съставът има в актива си 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 6-8.

Пред собствените си привърженици отборът на Теренггану има 8 срещи, в които има 4 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 13 попадения във вратата на своите гости и е получил 9 попадения в мрежата си. В последните си 4 домакински срещи отборът има 3 победи и 1 загуба при голова разлика 6-4, като в последните две от тях Теренггану има 2 победи - с 1-0 срещу състава на Мелака Юнайтед и 2-1 срещу състава на ПКНП ФК.

Статистика за състава гост Негери Сембилан в шампионата:

Негери Сембилан се намира на 11-то място във временното класиране с актив от 12 точки, събрани след 3 победи, 3 равенства и 10 загуби от началото на първенството, като в изиграните 16 срещи е отбелязал 16 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 31 попадения в собствената мрежа. В предишните си 6 срещи в първенството съставът е постигнал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7-9.

Навън тимът на Негери Сембилан има 8 мача досега, в които има една победа, 1 равенство и 6 загуби при обща голова разлика 6-17. В предишните си 4 гостувания отборът има 1 победа, едно равенство и 2 загуби при голова разлика 5-7, като в последните 2 от тях Негери Сембилан постигна победа с 2-0 над Келантан и загуби с 0-2 от Перак.

Статистика за директните мачове между двата състава:

В последните 5 срещи между двата отбора, тимът на Теренггану има записани 3 успеха, отбора на Негери Сембилан няма записана нито една победа, а 2 срещи са завършили наравно, при общо голово съотношение 5-2. В последните 2 срещи пред своите почитатели срещу Негери Сембилан, играчите на Теренггану са постигнали 2 успеха.

Последни двубои на двата състава в първенството:

Тимът на домакините не успя да победи в последния си двубой в шампионата, а на своя стадион е в серия от 3 последователни двубоя без поражение. Тимът на Негери Сембилан от своя страна е с 3 поредни двубоя без победа в Малайзия, а при визитите си не постигна успех в предишната си среща.

 

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.46