Торпедо Москва - Балтика Калининград

Футболна Национална Лига - Русия

13.07.2019 19:24

2 - 0

футболни прогнози
Прогноза:1
Коефициент:1.95 (среден)
bet365

Днес ще се проведе срещата между Торпедо Москва и Балтика Калининград от 2-ия кръг на шампионата в Футболна Национална Лига на Русия.

Представяне на състава домакин Торпедо Москва в първенството:

Играчите на Торпедо Москва са 6-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 3 точки, след 1 победа от старта на новия шампионат, като имат положителна голова разлика 1-0.

На собствения си терен отборът на Торпедо Москва все още няма изиграна среща до момента, като все още не е реализирал нито едно попадение във вратата на противниците си и все още не е позволил да му вкарат нито едно попадение в мрежата си. В последните си 4 домакински срещи отборът е записал 2 победи, 1 равенство и 1 загуба при голова разлика 6-4, като в последните две от тях Торпедо Москва постигна победа с 4-2 над Мордовия Саранск и завърши наравно 0-0 срещу Сибир Новосибирск.

Състояние на отбора гост Балтика Калининград от началото на сезона:

Балтика Калининград е на 13-та позиция във временното класиране без нито една точка, след 1 загуба, като е отбелязал 0 попадения и е получил 1 попадения в мрежата си.

На чужд терен отборът на Балтика Калининград все още няма изиграна среща досега при обща голова разлика 0-0. В предишните си 4 гостувания съставът е постигнал едно равенство и 3 загуби и нямат нито една победа при голова разлика 1-4, като в последните 2 от тях Балтика Калининград допусна 2 поредни поражения - 1-2 от ФК Краснодар-2 и с 0-1 срещу Мордовия Саранск.

Преки двубои между двата състава:

В предишните 5 двубоя между двата тима, съставът на Торпедо Москва има записани 2 победи, състава на Балтика Калининград е записал една победа, а в 2 двубоя двата противника са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 6-4. В последните 2 срещи на своя терен с отбора на Балтика Калининград, Домакините от Торпедо Москва са записали 1 победа и 1 равенство.

Последни срещи на двата състава в шампионата:

Съставът на Торпедо Москва е в серия от 4 поредни двубоя без загуба в първенството, а при домакинствата си не постигна победа в последната си среща. Отборът на гостите от друга страна е в серия от 3 поредни двубоя без успех в първенството, а далеч от дома е в серия от 4 последователни двубоя без успех.

 

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.95

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.