Тромсдален - Йерв Гримстад

Първа Дивизия - Норвегия

06.06.2018 20:00

1 - 0

футболни прогнози
Прогноза:1X
Коефициент:1.55 (среден)

Днес ще се изиграе срещата от 12-ия кръг на настоящето първенство в Първа Дивизия на Норвегия между отборите на Тромсдален и Йерв Гримстад.

Статистика за състава домакин Тромсдален в първенството:

Играчите на Тромсдален са 15-ти в таблицата с временното класиране с 9 точки, от 2 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 срещи имат голова разлика 14-21. В последните си 6 изиграни срещи в шампионата отборът е постигнал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 13-14.

Като домакин тимът на Тромсдален има 4 срещи досега, в които има една победа, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 7-8. В последните си 4 домакинства тимът е записал 1 победа, 1 равенство и 2 загуби при голова разлика 7-8, като в последните 2 от тях Тромсдален има поражение с 1-2 от Левангер и записа успех с 3-1 над Нест-Сотра.

Форма на отбора на гостите Йерв Гримстад през сезона:

Йерв Гримстад заема 8-мо място във временното класиране с 16 точки, записани след 4 победи, 4 равенства и 2 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 10 срещи е отбелязал 12 попадения в противниковата врата и е получил 12 гола в мрежата си. В предишните си 6 изиграни срещи в шампионата съставът е постигнал 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 11-9.

Като гост тимът на Йерв Гримстад е изиграл 5 срещи до момента, в които има 2 победи, едно равенство и 2 загуби отбелязал е 6 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 8 гола в мрежата си. В предишните си 4 гостувания тимът е постигнал 2 победи, 1 равенство и 1 загуба при голова разлика 6-6, като в последните 2 от тях Йерв Гримстад постигна победа с 3-2 над Левангер и загуби с 0-2 от отбора на ХамКам.

Статистика за преките срещи между двата състава:

В предишните 2 двубоя между двата състава, отборът на Тромсдален няма спечелена нито една победа, тима на Йерв Гримстад има записанa една победа, а в 1 двубой двата противника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 2-5. В последната среща пред своите почитатели срещу отбора на Йерв Гримстад, играчите на Тромсдален нямат победа и една загуба.

Последни двубои на двата състава в първенството:

Съставът на домакините не постигна успех в предишния си двубой в първенството на Норвегия, а на собствения си терен няма поражение в предишната си среща. Тимът на Йерв Гримстад не успя да победи в последната си среща в Норвегия, а при гостуванията си не успя да победи в последната си среща.

 

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.55