Тромсьо - Лилестрьом

Елитсериен - Норвегия

02.06.2024 18:00

1 - 2

футболни прогнози
Прогноза:1
Коефициент:2.10 (среден)

Днес ще се играе мача между отборите на Тромсьо и Лилестрьом от поредния кръг на настоящият сезон в Елитсериен на Норвегия.

Състояние на състава домакин Тромсьо през настоящият сезон:

Играчите на Тромсьо са 12-ти в таблицата със събрани 10 точки, след 3 победи, 1 равенство и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 двубоя имат голова разлика 13-17. В предишните си 6 изиграни двубоя в шампионата тимът е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 11-8.

Като домакин тимът на Тромсьо е играл 6 двубоя досега, в които е записал 3 победи и 3 загуби, отбелязал е 12 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 10 попадения в мрежата си. В предишните си 4 мача пред своята публика съставът има 3 победи и една загуба при голова разлика 10-5, като в последните 2 от тях Тромсьо има 2 поредни победи - 3-2 срещу състава на Розенборг и с 3-0 срещу тима на Фредрикстад.

Форма на отбора на гостите Лилестрьом в шампионата:

Лилестрьом е на 14-та позиция в таблицата с временното подреждане с 10 точки, натрупани след 3 победи, едно равенство и 6 загуби през сезона, като в изиграните 10 двубоя е вкарал 11 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 18 гола в мрежата си. В последните си 6 мача в първенството отборът има в актива си 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 6-10.

На чужд терен тимът на Лилестрьом е играл 5 мача досега, в които е записал 3 победи и 2 загуби отбелязал е 8 гола в мрежата на своите домакини и е получил 4 гола в мрежата си. В последните си 4 двубоя като гост отборът има 2 победи и 2 загуби при голова разлика 6-4, като в последните две от тях Лилестрьом постигна победа с 4-1 над Викинг Ставангер и загуби с 1-2 от отбора на Од БК.

Статистика за директните двубои между двата отбора:

В предишните 5 изиграни срещи между двата отбора, тимът на Тромсьо е спечелил 3 успеха, отбора на Лилестрьом не е записал нито една победа, а 2 двубоя са завършили наравно, при обща голова разлика 9-5. В предишните 2 срещи у дома срещу състава на Лилестрьом, футболистите на Тромсьо са записали една победа и 1 равенство.

Последни срещи на двата състава в първенството:

Тимът на домакините от Тромсьо е в серия от 3 поредни срещи без загуба в шампионата на Норвегия, а на собствения си стадион е в серия от 3 последователни срещи без поражение. Тимът на гостите от Лилестрьом е с 2 двубоя без успех в Норвегия, а далеч от дома не успя да победи в последния си мач.

 

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 2.10

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.