Твоокерш - Тролхетан

Първа Дивизия - Юг - Швеция

20.06.2019 20:00

1 - 2

футболни прогнози
Прогноза:X2
Коефициент:1.50 (среден)
bet365

През днешният ден ще се състои срещата от 14-ия кръг на настоящият шампионат в Първа Дивизия - Юг на Швеция между отборите на Твоокерш и Тролхетан.

Представяне на тима домакин Твоокерш през сезона:

Играчите на Твоокерш се намират на 10-то място в таблицата с 16 точки, събрани след 3 победи, 7 равенства и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 13 двубоя имат голова разлика 17-18. В предишните си 6 изиграни мача в шампионата отборът е постигнал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 9-6.

Пред собствените си почитатели тимът на Твоокерш е играл 6 двубоя до момента, в които е записал 4 равенства и 2 загуби и все още няма нито една победа у дома, при голова разлика 6-10. В предишните си 4 домакинства тимът е записал 3 равенства и една загуба и не са записали нито една победа при голова разлика 3-4, като в последните две от тях Твоокерш има две поредни равенства - 2-2 с тима на Оскаршхамн АИК и 1-1 срещу тима на Одеволд.

Статистика за представянето на тима на гостите Тролхетан в шампионата:

Тролхетан заема първо място в класирането с актив от 26 точки, след 8 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 13 мача има голова разлика 21-11. В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът е постигнал 5 победи, едно равенство и нито една загуба, при голова разлика 12-5.

Навън съставът на Тролхетан е изиграл 7 срещи до момента, в които има 4 победи, 2 равенства и една загуба реализирал е 10 попадения в противниковата врата и е допуснал 5 попадения в мрежата си. В предишните си 4 мача далеч от дома си съставът е постигнал 3 победи, едно равенство и нито една загуба при голова разлика 7-3, като в последните две от тях Тролхетан записа 2 победи - 1-0 срещу Оскаршхамн АИК и с 2-0 срещу Одеволд.

Директни срещи между двата състава:

В предишните 2 мача между двата отбора, тимът на Твоокерш не е спечелил нито 1 победа, отбора на Тролхетан също не е записал нито 1 победа, а 2 двубоя са завършили реми, при общо голово съотношение 1-1. В предишната среща у дома с отбора на Тролхетан, футболистите на Твоокерш нямат победа и 1 равенство.

Последни срещи на двата състава в първенството:

Тимът на Твоокерш не успя да победи в последния кръг в Швеция, а у дома е в серия от 4 последователни мача без победа. Отборът на гостите от своя страна е с 6 мача без поражение в Швеция, а като гост е с 4 мача без поражение.

 

Прогноза: X2    Среден Коефициент: 1.50

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.