УСМ Бел-Абес - УСМ Алжир

Национален Шампионат - Алжир

03.10.2017 19:00

2 - 0

футболни прогнози
Прогноза:1X
Коефициент:1.36 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за сблъсъка от 6-ия кръг на настоящият сезон в Национален Шампионат на Алжир между отборите на УСМ Бел-Абес и УСМ Алжир.

Състояние на тима на домакините УСМ Бел-Абес през сезона:

Футболистите на УСМ Бел-Абес заемат 12-та позиция във временното класиране с актив от 4 точки, след 1 победа, 1 равенство и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните 4 срещи имат отрицателна голова разлика 3-5.

Като домакин съставът на УСМ Бел-Абес има един мач досега, в който е записал 1 победа, реализирал е 2 гола в противниковата врата и е получил само едно попадение в мрежата си. В последните си 4 домакински двубоя отборът е записал 4 успеха и с играта си доказват, че на своя стадион трудно ще позволят на някой да им отмъкне дори и точка при голова разлика 10-3, като в последните две от тях УСМ Бел-Абес записа 2 победи - 3-2 над тима на МК Алжир и 2-1 над Олимпик де Медеа.

Статистика за представянето на тима на гостите УСМ Алжир от началото на текущият сезон:

УСМ Алжир е 9-ти в класирането с актив от 5 точки, след една победа и 2 равенства, като отбора все още не е допуснал загуба от началото на първенството, като в изиграните общо 3 двубоя има положителна голова разлика 4-3.

Далеч от дома съставът на УСМ Алжир е играл 1 мач, в който има 1 равенство отбелязал е едва едно попадение във вратата на посрещащите го отбори и е допуснал едно попадение в собствената мрежа. В предишните си 4 срещи на чужд терен съставът е записал 3 равенства и 1 загуба и нямат победа при голова разлика 4-5, като в последните две от тях УСМ Алжир допусна загуба с 1-2 от ЕС Сетиф и успя да стигне до равен 1-1 срещу НА Хюсеин Дей.

Статистика за преките двубои между двата отбора:

В последните 5 сблъсъка между двата отбора, отборът на УСМ Бел-Абес е спечелил 2 успеха, а състава на УСМ Алжир е записал 3 успеха, при общо голово съотношение 5-10. В последните 2 срещи у дома с тима на УСМ Алжир, футболистите на УСМ Бел-Абес са записали 2 победи.

Последни мачове на двата състава в първенството:

Тимът на домакините от УСМ Бел-Абес е в серия от 2 поредни срещи без победа в Алжир, а у дома е в серия от 4 последователни срещи без загуба. Отборът на гостите е в серия от 2 последователни двубоя без успех в първенството на Алжир, а далеч от дома е в серия от 4 последователни мача без успех.

 

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.36

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.