Уленсакер Киса - Стьордалс Блинк

Първа Дивизия - Норвегия

12.06.2021 19:00

4 - 1

футболни прогнози
Прогноза:1X
Коефициент:1.44 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за двубоя между тимовете на Уленсакер Киса и Стьордалс Блинк от поредния кръг на шампионата в Първа Дивизия на Норвегия.

Статистика за формата на отбора домакин Уленсакер Киса в текущият сезон:

Играчите на Уленсакер Киса заемат 16-та позиция в класирането само с 1 точка, след 1 равенство и 3 загуби от старта на шампионата, като все още се стреми към първата си победа, като в изиграните общо 4 срещи имат голова разлика 2-8.

Като домакин отборът на Уленсакер Киса е изиграл 1 двубой досега, в който е записал 1 загуба, като все още не е успял да се разпише в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат едва един гол в мрежата си. В предишните си 4 домакинства съставът е записал 3 победи и 1 загуба при голова разлика 6-1, като в последните 2 от тях Уленсакер Киса постигна победа с 2-0 над Согндал и загуби с 0-1 от Осане.

Форма на тима на гостите Стьордалс Блинк през сезона:

Стьордалс Блинк е 13-ти във временното класиране с актив от 3 точки, след 1 победа и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 4 двубоя има голова разлика 3-7.

При визитите си съставът на Стьордалс Блинк е играл 2 срещи до момента, в които има 2 последователни поражения при голова разлика 1-5. В последните си 4 гостувания тимът е записал 2 равенства и 2 загуби и не са постигнали нито една победа при голова разлика 3-7, като в последните две от тях Стьордалс Блинк има 2 поражения - с 0-3 от ХамКам и 1-2 от Йерв Гримстад.

Статистика за преките двубои между двата отбора:

В предишните 2 сблъсъка между двата състава, тимът на Уленсакер Киса е спечелил 2 победи, а отбора на Стьордалс Блинк не е записал нито една победа, при общо голово съотношение 4-2. В предишната среща на своя терен с Стьордалс Блинк, Домакините от Уленсакер Киса имат 1 победа.

Последни срещи на двата тима в първенството:

Тимът на домакините от Уленсакер Киса е в серия от 5 поредни срещи без победа в Норвегия, а при домакинствата си не успя да победи в предишния си мач. Тимът на гостите е с 2 поредни двубоя без победа в първенството на Норвегия, а при гостуванията си е в серия от 4 поредни двубоя без успех.

 

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.44

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.