Усти над Лабем - Варнсдорф

Национална Лига - Чехия

08.05.2019 19:00

0 - 2

футболни прогнози
Прогноза:1
Коефициент:1.90 (среден)
bet365

През днешният ден ще се играе двубоя от поредния кръг на текущото първенство в Национална Лига на Чехия между тимовете на Усти над Лабем и Варнсдорф.

Състояние на отбора домакин Усти над Лабем в първенството:

Играчите на Усти над Лабем са 5-ти в класирането с актив от 46 точки, от 14 победи, 4 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 26 двубоя са успели да отбележат 37 гола във вратата на противниците си и са инкасирали 31 гола в своята мрежа. В предишните си 6 изиграни мача в първенството съставът е записал 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 11-6.

Като домакин съставът на Усти над Лабем има 13 срещи до момента, в които е записал 9 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 24 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 11 гола в собствената мрежа. В последните си 4 мача на своя стадион съставът е записал 3 победи и 1 загуба при голова разлика 7-4, като в последните две от тях Усти над Лабем има 2 поредни победи - 2-1 срещу състава на Зноймо и 3-1 над тима на Пардубице.

Състояние на тима на гостите Варнсдорф в първенството:

Варнсдорф е 7-ми във временното подреждане с общ сбор от 41 точки, събрани след 11 победи, 8 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 26 срещи е отбелязал 24 попадения в противниковата врата и е получил 22 попадения в мрежата си. В последните си 6 изиграни срещи в шампионата съставът е записал една победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 5-11.

При визитите си съставът на Варнсдорф има 13 срещи, в които е записал 5 победи, 4 равенства и 4 загуби при обща голова разлика 13-15. В предишните си 4 гостувания тимът има 1 победа и 3 загуби при голова разлика 2-7, като в последните 2 от тях Варнсдорф допусна две поражения - с 0-2 от Тринец и 0-2 от Виктория Жижков.

Директни мачове между двата състава:

В последните 5 мача между двата противника, тимът на Усти над Лабем има спечеленa една победа, отбора на Варнсдорф има записани 3 успеха, а в 1 мач двата противника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 4-6. В предишните 2 мача на своя терен с Варнсдорф, Домакините от Усти над Лабем са постигнали една победа и едно равенство.

Последни срещи на двата днешни противника в шампионата:

Тимът на домакините от Усти над Лабем е с 6 последователни двубоя без поражение в Чехия, а при домакинствата си е с 3 поредни мача без поражение. Отборът на Варнсдорф от своя страна е с 2 поредни двубоя без победа в шампионата на Чехия, а при визитите си е с 3 поредни мача без успех.

 

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.90

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.