ВПС Вааса - Екеняс ИФ

Вейкауслига - Финландия

06.07.2024 17:00

2 - 3

футболни прогнози
Прогноза:1
Коефициент:1.33 (среден)

Днешната прогноза е за мача между отборите на ВПС Вааса и Екеняс ИФ от 15-ия кръг на настоящият шампионат във Вейкауслигата на Финландия.

Състояние на състава домакин ВПС Вааса през сезона:

Футболистите на ВПС Вааса са 4-ти във временното подреждане с общ актив от 25 точки, натрупани след 7 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 мача са успели да вкарат 23 гола във вратата на противниците си и са допуснали 18 попадения в собствената мрежа. В последните си 6 срещи в шампионата тимът има в актива си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 8-7.

На собствения си стадион съставът на ВПС Вааса има 7 двубоя, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 1 загуба, реализирал е 13 попадения в противниковата врата и е получил 9 гола във вратата си. В предишните си 4 домакинства отборът е постигнал една победа, 2 равенства и 1 загуба при голова разлика 6-6, като в последните две от тях ВПС Вааса има две ремита - 1-1 срещу отбора на Сейняйоен ЯК и 1-1 срещу Гнистан Хелзинки.

Представяне на тима гост Екеняс ИФ от началото на първенството:

Екеняс ИФ е 11-ти във временното подреждане с 9 точки, от 2 победи, 3 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 мача е успял да отбележи 13 попадения и е получил 23 попадения в мрежата си. В последните си 6 мача в шампионата отборът има записани 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 7-12.

Навън отборът на Екеняс ИФ е изиграл 7 двубоя до момента, в които е записал 1 победа, едно равенство и 5 загуби реализирал е 8 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 15 гола в своята врата. В последните си 4 гостувания съставът е постигнал 1 победа, 1 равенство и 2 загуби при голова разлика 4-8, като в последните 2 от тях Екеняс ИФ има загуба с 1-3 от отбора на Сейняйоен ЯК и записа успех с 2-1 над тима на Гнистан Хелзинки.

Директни двубои между двата състава:

В последният мач между двата тима, тимът на ВПС Вааса има спечеленa 1 победа, а отбора на Екеняс ИФ няма записана нито 1 победа.

Последни срещи на двата състава в първенството:

Отборът на домакините от ВПС Вааса е в серия от 4 мача без успех в първенството, а на собствения си терен е с 2 последователни двубоя без успех. Отборът на гостите от Екеняс ИФ от своя страна не допусна загуба в последния кръг в Финландия, а далеч от дома няма поражение в последната си среща.

 

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.33

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.