Вааякоски Ювяскюля - КуФу-98 Куопио

Каконен Група С - Финландия

07.06.2019 19:00

1 - 2

футболни прогнози
Прогноза:2
Коефициент:1.75 (среден)
bet365

Прогнозата днес е за двубоя от 7-ия кръг на шампионата в Каконен Група С на Финландия между тимовете на Вааякоски Ювяскюля и КуФу-98 Куопио.

Състояние на тима на домакините Вааякоски Ювяскюля през сезона:

Футболистите на Вааякоски Ювяскюля са на 7-ма позиция във временното класиране с актив от 9 точки, след 3 победи и 3 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 6 срещи имат голова разлика 7-14.

Пред собствените си почитатели тимът на Вааякоски Ювяскюля има 2 двубоя, в които има 1 победа и една загуба, при голова разлика 1-3. В предишните си 2 мача на собствен терен съставът е постигнал 1 победа и 1 загуба при голова разлика 1-3, като в последните 2 от тях Вааякоски Ювяскюля постигна успех с 1-0 над ПК-37 Иисалми и допусна загуба с 0-3 от РоПС Рованиеми 2.

Представяне на отбора на гостите КуФу-98 Куопио в първенството:

КуФу-98 Куопио е трети във временното класиране с общ актив от 12 точки, след 4 победи и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 6 срещи има голова разлика 16-7.

При гостуванията си отборът на КуФу-98 Куопио е играл 2 срещи, в които има 2 загуби отбелязал е 3 гола в противниковата врата и е допуснал 6 попадения в собствената мрежа. В последните си 4 гостувания отборът е постигнал 4 поражения и състава на Гостите ще се стреми към спечелването на, за да стигне до първите си точки далеч от дома си от 4 гостувания насам при голова разлика 7-13, като в последните две от тях КуФу-98 Куопио има 2 поредни поражения - 1-3 от СЯК Академия и с 2-3 от отбора на Еркулес Оулу.

Преки срещи между двата тима:

.

Последни мачове на двата отбора в първенството:

Съставът на домакините от Вааякоски Ювяскюля няма поражение в последния кръг в шампионата на Финландия, а на собствения си терен не успя да победи в последния си двубой. Съставът на гостите от КуФу-98 Куопио не допусна загуба в предишната си среща в първенството, а при гостуванията си е с 4 последователни срещи без победа.

 

Прогноза: 2    Среден Коефициент: 1.75

Сайтът не използва бисквитки и не събира лични данни. С използването му се съгласявате с това.